Седмичен хороскоп за периода от 26 ноември до 2 декември

Седмичен хороскоп ОВЕН Социален успех и здравословна недостатъчност Изпълнени сте с желания, средства и време за които все не достигат. Седмичният период е с положителни характеристики за осъществяването...

509 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Социален успех и здравословна недостатъчност

Изпълнени сте с желания, средства и време за които все не достигат. Седмичният период е с положителни характеристики за осъществяването на лични цели, за реализация на важни контакти и за финансова сполука, но създава неудобства в здравословен план. Предстоящите дни отбелязват началото на нов етап, който носи промени. В петък лъжи и напрежение, а събота ще е трудна. В неделя ще осъществите намеренията си. Понеделник е напрегнат, а четвъртък ще е силно нервен. Вторник и сряда са благоприятни.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

В етап на стабилизация

Предстоящите събития ще засилят вярата ви в собствените ви сили и ще ви дадат една нова увереност в бъдещето. За Телците започва етап на стабилизация, през който ще действат съвършено по целите си и ще реализират силно желана лична цел. Проблемите през седмичния период засягат комуникациите и пътуванията. В делови план ситуацията ще е силно благоприятна и ще позволи на мнозина да разгърнат уменията си. Успеше петък, неприятна събота и ползотворна неделя. Понеделник носи силно напрежение, а вторник, сряда и четвъртък ви радват с успехи.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Работете по проектите си

Ще усещате вътрешна потребност от действия, които често ще граничат с риска. Седмичният етап е особено благоприятен за начало на материалното осъществяване на проекти – делови и лични. През периода следва да сте много внимателни по отношение на финансите. В тази сфера се очертават загуби. Новите ви идеи ще намерят добра почва за развитие, а и помощта от онези, с които работите ще е налице. Петък е слаб, а уикендът ще е много напрегнат. Понеделник и вторник също са лоши, но сряда и четвъртък ще са добри.

Седмичен хороскоп РАК

Неприятности

Поздравления за търпението и смиреността ви, предстои да черпите от даровете, които съдбата ви е подготвила. Този седмичен етап е лош за представителите на Рак. Най-често става въпрос за здравословни неприятности, но и в други направления може да възникнат проблеми. Действайте внимателно и не се конфронтирайте най-вече с хора от професионалното ви обкръжение. Петък преминава добре.Уикендът ви носи кавги, а понеделник ще бъде много напрегнат. Неприятностите ще ви преследват и във вторник, а сряда и четвъртък ви носят сполука.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Укрепване на позициите

За да продължи по възходяща права кариерата ви е нужно да станете по-старателни и да не се отпускате. Представителите на Лъв са се устремили към контакти с високостоящи личности от обществените среди, чрез чиято подкрепа възнамеряват да се стабилизират на работното си място. Далеч по-добре ще е ако наистина сте готови да демонстрирате решителност за нов начин на действия. Петък е добър за укрепване на позициите. Уикендът е нервен и напрегнат. Понеделник е много неприятен. Следващите три дни ще ви радват с благодатни условия.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Плодотворен етап

Дните ви ще са напрегнати и изискванията към вас ще растат, но е сигурно, че усилията ви няма да са напразни. Седмичният етап е изключително плодотворен за реализация на целите ви! Всички представители на Дева следва да са убедени, че ще реализират целите си в пълнота през периода. Към тези надеждни и обещаващи слова следва да се прибави и успешната реализация на професионалните задачи. Петък и събота са слаби, а неделя ви носи сполука. Неуспешен се оказва и доста напрегнатия понеделник. Следващите три дни са благоприятни и успешни.

loading...