Седмичен хороскоп за периода от 27 август до 2 септември

Седмичен хороскоп Овен През тази седмица оставете надеждите настрана. В личния живот е добре да сте стъпили здраво на земята и да не разчитате на случайността. Бъдете сигурни,...

673 0

Седмичен хороскоп Овен
През тази седмица оставете надеждите настрана. В личния живот е добре да сте стъпили здраво на земята и да не разчитате на случайността.

Бъдете сигурни, че така ще си помогнете много повече, а и късметът ще е на ваша страна, благодарение на усилията ви. В края на периода може да изникне неочаквано пътуване. Пригответе едни куфар от сега, за да сте подготвени.
Седмичен хороскоп Телец
През тази седмица към вас може да се върне старо добро, което сте направили преди време някому. Бъдете благодарни за случващото се. Това е знакът, от който имахте нужда. В средата на периода е добро време за кратко пътуване и почивка преди края на лятото. Ако имате ученици сега е моментът да отменете голяма част от приготовленията за първия учебен ден, за да не правите всичко накуп преди 15 септември.

Седмичен хороскоп Близнаци
Това е седмица, в която ще научите много важна информация, която дълго време е била крита от вас. Помъчете се да не мислите защо и какво е допринесло за забавянето, а как да използвате наученото в своя полза. В средата на периода помислете за планиране на коледните и новогодишните празници, особено ако смятате да бъдете по-голяма компания.

Седмичен хороскоп Рак
Тази седмица много неща ще дойдат на мястото си. Бъдете сигурни в добрия развой на нещата, колкото и трудности да видите по пътя си. В личен план не се колебайте да правите големи стъпки. Някои от тях са отдавна чакани от партньора ви. Във финансово отношение седмицата ще е добра. Очакват ви допълнителни финансови постъпления.

Седмичен хороскоп Лъв
Тази седмица бъдете готови за всякакви добри изненади. Предусещате някои от тях, но сега ще разберете, че мечтите се сбъдват, когато повярваме истински в тях и имаме силата да не се отказваме. В средата на седмицата ви очаква добра новина, свързана със служебното ви положение. Това може да бъде и повишение на заплатата. В здравословно отношение не прекалявайте с алкохола. Седмицата е добра за подобряването на хранителния ви режим.

Седмичен хороскоп Дева
Вземането на важни решения отложете за друг период. Въоръжете с максимално търпение и дисциплина. Ставайте по-рано и взимайте контрастен душ, за да помогнете на тялото си да се справи с стреса. Избягвайте алкохола, сега той е напълно противопоказен. Опитайте се да чувате повече и да разбирате човека от среща, тогава рискът от допускане на грешки ще е минимален.

Седмичен хороскоп Везни
Във вторник и сряда е най-добре да не се товарите с излишни задължения, особено ако не влизат във вашите отговорности. Съществува риск да не ви стигне времето и да си разпилеете силите напразно. През последните два работни дни е добре да внимавате при подбора на думите ви. Има вероятност да се изкажете прекалено остро и да засегнете някого без това да е било целта ви. Ако нещо ви измъчва не се колебайте да го споделите с близкия ви човек. Какъвто и да е проблемът ви той ще се опита да ви разбере и утеши.

loading...


Коментари