Седмичен хороскоп за периода от 27 август до 2 септември

Седмичен хороскоп ОВЕН Успешни действия Станете активни и започнете да работите по реализацията на идеите и целите си. Благоприятните съдбовни влияния са характерни за Овните през седмичния период,...

935 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Успешни действия

Станете активни и започнете да работите по реализацията на идеите и целите си. Благоприятните съдбовни влияния са характерни за Овните през седмичния период, което недвусмислено ви предоставя добри възможности за осъществяване на замисленото. Ако поддържате хармонични отношения с околните ще наложите присъствието си по чудесен начин. Петък е благодатен, а в събота ви нападат мрачни мисли. Неделя ще е спокойна. Делниците ще ви радват с добри постижения във финансово и професионално отношение.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Вземате точно решение

Занимания с дейности, които ви позволяват да изразите най-добре себе си, творчески, професионално и духовни, ще ви донесат придобивки. Огромна част от представителите на Телец са заети през последните седмици с обмислянето на някакъв въпрос, който наистина се оказва важен за бъдещето. През периода достигате до яснота по въпросната темата и ще вземете вярното решение. Петък ще е тежък и неприятен. Уикендът е успешен и благодатен. Голямо напрежение носи понеделник. Вторник загатва за предстоящи промени. В сряда и четвъртък постигате безусловно фиксираните цели

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Силно напрежение

Отпуснете се и се насладете на постигнатото до тук. Периодът ще е доста напрегнат за Близнаците. Причината е в упоритото прикриване на интересуваща ви истината от някого. Въпреки това вероятността да я разкриете е голяма. Част от представителите на зодията ще опитат чрез хитрост да постигнат намеренията си. Методът няма да е особено надежден сега. Петък ясно подчертава че ще пътувате, а уикендът е доста благоприятен за целите. Делниците ще са напрегнати, но и достатъчно успешни.

Седмичен хороскоп РАК

Напрежение и неудобства

Бъдете спокойни, събитията ще са добри за вас и ще получите онова, за което се трудите. За Раците се очертават временни неудобства, които явно ще предизвикат достата напрежение у повечето. В много случаи става въпрос за неочаквани загуби. Просто внимавайте! Днес се пазете от грешки, а в събота избягвайте противоречията. Неделя е благоприятна и за повечето от знака спокойна. В понеделник научавате важна и интересна новина. Вторник е труден и противоречив. Материален успех предвещава сряда, а в четвъртък сте достатъчно активни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Стабилност и постижения

Следвайки сърцато целите си, няма съмнение, че ще успеете. За Лъвовете настъпва период на равновесие и стабилност, характерен със съзидателен труд, реализиране на целите, умножаване на материалните блага и гъвкаво движение напред съобразно ситуацията. Известни залитания към недостижимото са характерни за максималистите от зодията. Петък е благодатен за дела и печалби. Събота е трудна, а неделя ще премине спокойно. Никакви затруднения не се очертават в понеделник. И следващите дни носят успех.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Планирайте деловата си дейност точно

Горите от желание да постигнете повече и по-добри резултати в работата си, и въобще в начинанията си. Представителите на Дева трябва да си дадат ясна сметка към какво да насочат усилията и вниманието си през седмицата за да достигнат до желаните резултати. Колебанията и съмненията в успеха, може да поставят под въпрос пълнотата на вашата реализация. Това е единственото условие, с което следва да се съобразите още в началото на започващата делова седмица. Всичките дни ще са променливи. Видимо е, че са много напрегнати и провокативни.

loading...


Коментари