Седмичен хороскоп за периода от 29 април до 5 май

Седмичен хороскоп ОВЕН Сполучлива седмица Нова дейност или друго начинание ще обсеби интереса ви с перспективата си за повече придобивки. Предстоящата седмица ще е благоприятна за активните делови действия на...

779 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Сполучлива седмица

Нова дейност или друго начинание ще обсеби интереса ви с перспективата си за повече придобивки. Предстоящата седмица ще е благоприятна за активните делови действия на Овните, които ще работят по материалните си цели в екип с още трима души. В този професионален комплект ще действате доста бързо и ще поемете изпълнението на още няколко делови задачи.

Петък е напълно сполучлив. Успешна е и събота, но тя е тягостна. В неделя и понеделник ще действате успешно. Вторник е нервен. Добра реализация в сряда, а в четвъртък сте разсеяни.Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Тежки, но и добри дни

Натовареността ви е голяма, но съвсем скоро ще почувствате облекчение. Предстоящият седемдневен етап ще е утежнен за мнозина от Телците. В случая става въпрос за кавги в близкия кръг, които ще навредят сериозно на някои от родените в зодията. Добрият вариант е да сте извън хората, които яростно ще се нападат и обвиняват неистово. В друг аспект седмицата не предизвиква проблеми. Петък е характерен с много движение, събота ви носи късмет, а неделя ще е трудна. Понеделник е сполучлив. Положителни са и следващите дни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Напрежение и проблеми

Откриват ви се отлични възможности за професионална реализация, работете с решимостта, с която подхождате към всеки проблем и ще напреднете бързо. През новият седмичен период не липсват условия за реализация на преобладаващата част от Близнаците, но ще е трудно да осъществят намеренията си по начин, който напълно ще ги устрои. На основата на отминали ситуации, при които някой от вас е бил ощетен ще възникне мощно противоборство. Тази реакция ще предизвика доста неприятности и проблеми, които явно не сте очаквали.  По принцип дните са успешни, но ще са доста нервни.

Седмичен хороскоп РАК

Владейте се за сполуката си

Физическото ви и духовно здраве се нуждаят от обновяване. За предстоящата седмица определено може да се твърди, че от целия Зодиак представителите на Рак са най-мощно атакувани на ниво емоции. Ще е много трудно да ги овладеете, защото ще действат в широк диапазон и с непредсказуема променливост. Въпреки това никак няма да е лошо да се стремите към по-овладeни реакции, защото неусетно ситуацията може да се обърне срещу вас и да ви причини неочаквани изненади. Най-добър ден е сряда.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Реализация на лични цели

С чисти пориви ще се впуснете в професионалните си търсения и ще достигате до своите върхове. Седмичният етап ще е най-благоприятен за реализация на лични цели и точно затова е необходимо да акцентирате върху контактите си в обществените среди, откъдето ще получите подкрепата на надеждни личности. Във всички случаи следва да бъдете изключително активни, защото ще се наложи да преодолявате препятствия. Петък, уикендът и понеделник ще преминат успешно. Следващите делници са оказват по-нервни и напрегнати.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Преследвайте целите си настойчиво

Нов проект или друго предизвикателство ще привлече интереса ви през тези дни. Пречките, с които мнозина от Девите ще се сблъскат през периода се отнасят предимно към личния план. За да не се чувствате потиснати от възникващите ситуации е добре да не ги считате за плод на фаталности. В настоящия момент наистина възникват проблеми от различно естество, с които преобладаващият процент от родените в знака ще се справят успешно, тъй че единственият по-неудобен и неприятен ден ще бъде сряда, но няма да е тежък.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

loading...