Седмичен хороскоп за периода от 29 октомври до 4 ноември

Седмичен хороскоп ОВЕН Добър етап Развитията от последните дни ще ви подтикнат към равносметка на постигнатото до тук. Предстоящото седемдневие е благоприятен етап за реализацията на вашите цели...

986 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Добър етап

Развитията от последните дни ще ви подтикнат към равносметка на постигнатото до тук. Предстоящото седемдневие е благоприятен етап за реализацията на вашите цели в личен и делови план. По-предпазливо и по-внимателно да действат онези от знака, които имат неприятности с високостоящи. Може да се окажете жертви на апетита им за надмощие. Петък ви носи успех, ако не прибързвате. Събота е успешна, а неделя ще ви затрудни. В понеделник финансови проблеми, а вторник е успешен. Сряда носи кавги, а четвъртък хубави промени.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Сблъсък с трудности

Нечии успехи ще ви мотивират да подобрите организацията си на работа и да внесете ред в живота си. Телците трябва много точно да преценяват къде да действат усилено и в кои делови направления да са по-критични, или направо скептични. Върху вас действа тенденция, която може да обезличи усилията за реализация и да разруши шанса ви за материално осъществяване. Петък и събота са успешни. От неделя до сряда дните ще са доста трудни поради ярка нечестност, подли удари и клевети от неприятели. Доста добър ще бъде четвъртък.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Внимателно подбирайте ходовете си

Имайки голям потенциал и богата опитност, ще приключите всичко, което предвиждате през следващите дни. Решителността често пъти е от съществено значение, но когато ситуацията е неясна или всичко е поставено на блюдата на везната, следва внимателно да избирате ходовете си. Така изглеждат обстоятелствата за много Близнаци през новата седмица. Петък е благоприятен. Събота е сполучлива, но носи кавги, каквито няма да ви отминат и в неделя. Неудобства носи и понеделник, а следващите дни от предстоящия ще бъдат достатъчно успешни.

Седмичен хороскоп РАК

Пред нови възможности

Фрази, като не знам и не мога, за вас са табу. Животът ви тече в посока на помъдряване и духовно обогатяване. Новият седмичен период ще е значителен за представителите на Рак. За всички от зодията се разкриват много и достатъчно добри нови възможности. Това раздвижване ще продължи около месец, а как ще се възползвате от шанса си зависи от категоричността, изборът и действията ви. В петък и през уикенда деловата изява на мнозина ще бъде блокирана. Понеделник и вторник носят затруднения, а сряда и четвъртък ще ви радват със силен успех.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Активизирайте се

Кариерата ви се развива по възходяща линия и утвърждава авторитета ви. Липсата на активност може да се окаже силно блокираща за реализацията в службата и бизнеса за мнозина от представителите на Лъв. Към този неприятен момент може да се добавят и злъчните изказвания на хора, които ви клеветят и безцеремонно разпространяват лъжи за вас. Петък е хубав и успешен, а уикендът носи кавги. Предстои ви печеливш понеделник, по-напрегнати вторник и сряда, които ще са последвани от благодатен четвъртък.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Ангажирани с решаване на проблеми

Променените условия ще ускорят темпото ви на работа и живот, провокирайки умението ви да организирате и следвате изпълнението на целите си. Девите ще насочат вниманието си през новата седмица върху някои проблеми или неизяснени ситуации и ще се стремят да достигнат до разрешаването им. Това обикновено са въпроси от делови тип, а в определени случаи засягат само финанси. За постигане на целите си може да се надявате на нечия подкрепа. Петък е успешен, но е характерен и с кавги, които са валидни и през уикенда. През делниците по-напрегнат е вторник. Останалите са хубави.

loading...