Седмичен хороскоп за периода от 29 януари до 4 февруари

Седмичен хороскоп Овен През тази седмица на преден план изведете личните ви приоритети. Много е важно да изберете онези желания, които са истински важни за личностното ви развитие...

1017 0

Седмичен хороскоп Овен

През тази седмица на преден план изведете личните ви приоритети. Много е важно да изберете онези желания, които са истински важни за личностното ви развитие и да не правите компромиси в тази насока.

А такива ще са необходими. Обстоятелствата ще ви наложат да намалите темпото в работата. Ако е необходимо предупредете за това началниците си, но не пренебрегвайте основните си служебни задължения. Добре е в петък да си вземете отпуска. Сега имате нужда от повече време да себе си и любимите ви занимания. Ако може си вземете и отпуска.

Седмичен хороскоп Телец

Някои от плановете ви може да претърпят крах или промени. Бъдете готови за това особено в дните понеделник и вторник. Ако искате да ги прехвърлите за други дни от същата седмица първо се убедете, че ще имате физическата възможност да съчетаете нещата. В личен план някой може да ви поиска обяснение. Помислете добре преди да горите мостове. Здравето няма да ви създава проблеми, но все пак избягвайте прекалено големите струпвания на хора.

Седмичен хороскоп Близнаци

Началото на седмицата може да ви притесни със сериозно изискване, което е поставено от страна на началниците ви. Бъдете сигурни, че ще се справите, но ще имате нужда от цялата дисциплина, на която сте способни. Чужди съвети не приемайте, тъй като те може само да ви разсеят и отклонят от правилната посока. В края на периода ще имате шанса да поправите 1-2 грешки, които сте допуснали напоследък в личния си живот. Не правете никакви компромиси със здравето си.

Седмичен хороскоп Рак

Ще бъдете търсени и желани, но за да изпълните всички поръчки, които очакват от вас, няма да имате никакво време да се зарадвате на успеха си. Всъщност така и трябва. За празнуване време ще има. В личния живот има възможност за промяна, но ако нямате време да я осъществите, може би това е знак, че трябва да изчакате. Със сигурност не насилвайте нещата, тъй като това няма да доведе до нищо добро, дори ако желанията ви са изпълнени. Не прекалявайте с алкохола и бъдете верни на здравословното хранене.

Седмичен хороскоп Лъв

Най-важната ви задача сега е да изучите добре обстоятелствата в служебната сфера. Не се подавайте на изкушението да ги променяте. Ако се замислите те са изцяло във ваша полза, а желанието ви да участвате е промяна, от която имате нужда, но в друга насока. В средата на седмицата помислете как бихте могли да имате повече движение в ежедневието си. Докато времето не се затопли достатъчно посветете поне един от почивните си дни на спортуването. В личен план може да ви бъдат зададени неудобни въпроси, но вие няма от какво да се притеснявате, така че бъдете честни със себе си и с човека до себе си.

Седмичен хороскоп Дева

През тази седмица е много важно да планирате времето си. Само така ще успеете да се справите с всички задължения. През първия ден е важно да сте спокойни и сдържани и да не се подавате на провокации. През цялата седмица най-доброто за вас ще бъде умереното поведение, в което не се подавате на крайни емоции, но и не си позволявате забавени реакции. В четвъртък някой ще се опита да ви държи сметка за държанието ви. Ако смятате, че трябва да се извините – направете го, но внимавайте повече да не попадате в подобна ситуация.

loading...