Седмичен хороскоп за периода от 3 до 9 декември

Седмичен хороскоп ОВЕН Нервен етап Здравата психика ще ви помогне да преодолеете стреса от временните затруднения, които изпитват някои от вас. Седмицата ще е доста нервна и напрегната...

491 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Нервен етап

Здравата психика ще ви помогне да преодолеете стреса от временните затруднения, които изпитват някои от вас. Седмицата ще е доста нервна и напрегната за Овните.

Всъщност това определение е валидно през периода за представителите на почти всички Зодиакални знаци. Владейте се и не влизайте в противоречия, защото ще се сблъскате с хитри, коварни и безскрупулни противници. За да постигнат целите си те няма да се двоумят и ще ви навредят. В петък се пазете от измами. Следващите четири дни са положителни. Сряда е напрегната, а четвъртък – успешен.
Седмичен хороскоп ​ТЕЛЕЦ

Действайте стратегически

Новостите в живота ви обещават добри перспективи, икономическа свобода и оптимизъм за бъдещето. Силата на Телците през настоящия период е в последователните стратегически действия. Онези от зодията, които прибързват или разчитат на хитрост и измами ще провалят реализацията си! Заредете се с достатъчно търпение, защото етапът ще бъде доста нервен и напрегнат. Петък и събота са успешни. Неделя също, но е по-напрегната. В понеделник – позитивни промени. Вторник е сполучлив.Сряда обаче – не! Четвъртък ви носи и успех и проблеми.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте нервната превъзбуда

Ще работите за подобряване на нещата, които определяте, като важни за вас, на първо място психическото си и физическо здраве, професионална реализация и партньорски взаимоотношения. Несъмнен факт е, че Близнаците ще постигнат добри резултати през периода. Демонстрирате ли всеотдайност и готовност за подкрепа на хората от обкръжението ви, Съдбата ще ви върне жеста многократно. Ще се сблъскате с много дразнещи ситуации, които ще активизират нервността ви, но имате сили да се овладеете. Петък носи промени, а в събота внимавайте – денят е коварен! Неделя е благоприятна, а понеделник е ката събота. Следващите са добри.

Седмичен хороскоп РАК

Владейте емоционалните си реакции

Времето за вас ще тече в градивна посока, обръщайки негативните въздействия в добри. Сега за Раците е най-важно да владеят емоционалността си и да не се подават на нервна превъзбуда. Поводи за дразнения ще има достатъчно, а вашите реакции биха могли да предизвикат конфликт или да попречат за появата му.Действайте градивно. Седмицата е превъзходна за преговори. В петък и пред уикенда бъдете търпеливи. В понеделник се пазете от заблуди. Вторник е сполучлив, а сряда носи коварство и измами. Четвъртък ще бъде успешен.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Превъзбуда и неудобства

За целите, които си поставяте е нужно да сте последователни в действията си и без излишно суетене да ги следвате. Представителите на Лъв са завладени от значителна нервност. Наложително е да положите усилия за успокояването си, защото външното влияние върху вас ще поддържа това ви състояние, а то води до неблагополучие. За деловия си напредък е добре да работите в партньорство. Петък и дните от уикенда са благоприятни за материални ангажименти. Носят успех. В понеделник се пазете от измами. Следващите дни са двойствени. Носят и успех и загуби.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Начало на нов житейски етап

С бодър дух и в добро настроение ще се отдадете на преките си задължения. Девите ще действат активно във всички сфери, свързани с интересите им, а често пъти няма да им липсва и агресивно поведение. Причината за тази внезапна в много случаи интензивност се крие във факта, че предстоят нови начинания, за които едни от вас са предизвестени, а други долавят новостите от раздвижването на обстоятелствата. Въпреки успехите в петък и през уикенда, тези дни ще са вяли. Следващите три ви носят успех, а четвъртък затруднява мнозина от знака.

loading...