Седмичен хороскоп за периода от 3 до 9 септември

Седмичен хороскоп ОВЕН Добър късмет За различните представители на знака периодът ще има различно въздействие върху активността и желанията им. Освен с изразителен късмет за осъществяване на деловите...

801 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Добър късмет

За различните представители на знака периодът ще има различно въздействие върху активността и желанията им. Освен с изразителен късмет за осъществяване на деловите си цели и ангажименти, представителите на Овен разполагат и с много добър шанс за изява в нова делова сфера през периода. Хубаво е да сте категорични – вземете ли решение за нещо, да действайте за изпълнението му докрай. Петък и уикендът са благоприятни и успешни. В понеделник действайте честно. Вторник е ядовит, но успешен, какъвто е и четвъртък, а сряда – нервна, но и успешна.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Сполуката е преобладаваща

Спрете да се измъчвате за неща, които не са ваша грижа. Късметът на Телците през периода по нищо не отстъпва от този на Овните, а различното при вас е че навлизате в съвършено нов етап за реализация. Не разчитайте на подкрепа от приятели, заемащи силни позиции в обществото. Бъдете внимателни и не рискувайте! Възможни са нелепи инциденти! Петък и уикендът ще са твърде успешни за целите ви. Понеделник и вторник ще са доста напрегнати. Сряда ще ви радва с успех, а четвъртък е наситен с кавги.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Ползотворен и напрегнат период

Живеете така, сякаш не ви стигат своите грижи, ами се нагърбвате и с проблемите на другите. Представителите на Близнаци биха могли да се възползват от множество възможности през седмицата за да реализират целите си, ако разбира се са достатъчно мобилизирани и отговорни. Това условие не може да се пренебрегне, защото преобладаващата част от зодията ще бъдат твърде емоционални през периода. Успешните петък и неделя са разделени от тежката и напрегната събота. Понеделник ще е силно нервен, но и успешен. По същия начин – с нерви и успехи, продължава движението ви в следващите дни.

Седмичен хороскоп РАК

Необходима е активност

Предвид дългосрочните ви проекти и идеи, които обмисляте, би било полезно да анализирате по-задълбочено новите развития и произтичащите от тях ваши отговорности. Новото седемдневие дели Раците на три категории. Една част от вас често ще се отклоняват към спомените си, други ще правят опити да се изявят успешно в службата си, а третата група ще предпочетат забавленията и ще търсят начин да удовлетворят емоционалните си нужди. В делови план се очертават успехи и промени. Петък е надежден и успешен, събота и понеделник тежки, а неделя носи силен късмет. От делниците успешна е сряда. Другите са трудни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Удовлетворени от постигнатото

Включвайки се в професионални и обществени проекти, ще създавате около себе си творческа атмосфера, подходяща за целите, които стоят пред вас. Чудесни възможности за материален напредък и за осъществяване на нови проекти или ако не нови то такива, които просто не е имало възможност да започнете преди време. При вас също се очертават трансформации, които засягат дома и личността ви. През новата седмица е препоръчително да разчитате предимно на себе си. Силно успешен петък, и чудесен уикенд. Понеделник ще е нервен и неприятен. Пазете се от нечестни и подли личности в обкръжението. Следващите дни ще са напълно успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Начало на превъзходен период

Деловите представители на Девите ще наложат по безспорен начин името си в бизнес-средите. Девите навлизат в благодатна седмица, която ще разкрие множество възможности за делова и лична сполука. И в двете направления ще има голямо раздвижване. Личният ви живот е на прага на нов период, който ще продължи и през следващите шест месеца. Това ще е време на значителен душевен комфорт и пълнота. Силно успешни петък и неделя и не така изразителна събота. Понеделник идва с проблеми, а вторник е твърде плодотворен. Сряда и четвъртък също ще ви радват с успех и чудесни възможности.

loading...