Седмичен хороскоп за периода от 30 април до 6 май

Седмичен хороскоп Овен В сряда не започвайте нищо ново. Ако някъде е наложително да отстраните хаоса или да укрепите позиции – действайте в сряда. В четвъртък и петък...

1185 0

Седмичен хороскоп Овен

В сряда не започвайте нищо ново. Ако някъде е наложително да отстраните хаоса или да укрепите позиции – действайте в сряда. В четвъртък и петък намалете броя на задачите до минимум, повече внимание отделяйте на преговори с партньори.

Седмичен хороскоп Телец

Това е седмица, която да посветите на уреждането на личния ви живот. Колко и какви компромиси ще направите може да решите само и единствено вие. Важното е да сте сигурни в решението си. В работата ви очаква приятна изненада в средата на седмицата. Може да се превърнете в основна фигура сред колегите ви, но не забравяйте, че това ще изисква и сериозна доза отговорност от ваша страна. Седмицата не е подходяща за закупуването на големи елекроуреди.

Седмичен хороскоп Близнаци

Тази седмица няма да ви поднесе всичко на тепсия, но пък ще има яснота на хоризонта. Понеделник, както е напълно нормално няма да е най-веселият ви ден, но може да се спасите от унищожителните мисли като се потопите в работа и не излизате от там възможност най-дълго време. В средата на периода е възможно емоциите ще ви пречат реално да оценявате ситуациите, възможни са конфликти, резки решения и действия.

Седмичен хороскоп Рак
Най-важната ви задача през тази седмица ще бъде да се пазите от чувството на неудовлетвореност от съществуващото положение в делата и отношенията с любимите хора. Това може да бъде сериозна пречка за наистина важните неща, които предстоят пред вас. През последните два работни дни се опитайте да не драматизирате. През почивните дни е важно да разчистите съзнанието си за нови хора и събития.

Седмичен хороскоп Лъв
Това е седмица на динамичността. Дните едва ли ще ви оставят да заспивате рано и спокойно. Още от понеделник и вторник ще стане ясно, че това ще е един сложен ден. Ако е възможно си вземете почивка или отложете срещи, по време на които от вас ще се иска заявяване на позиция и подписването на документи. През почивните дни има риск да ви подразнят крайните изисквания и желания на ваши роднини или близки.

loading...


Коментари