Седмичен хороскоп за периода от 30 април до 6 май

Седмичен хороскоп ОВЕН Добри възможности Предизвикателствата ще ви направят по-борбени в защита на интересите ви. Овните са изградили стройна теория за реализацията на целите си, но не е...

1892 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Добри възможности

Предизвикателствата ще ви направят по-борбени в защита на интересите ви. Овните са изградили стройна теория за реализацията на целите си, но не е сигурно, че ще осъществите замисленото в практически план, защото личност с влияние може да спре реализацията ви. Преценете точно позицията си, за да имате възможност за корекции при необходимост. Петък е нервен, но успешен. Уикендът е благодатен, а понеделник и вторник издигат доста затруднения.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Изчакайте да отмине трудното време

С ентусиазъм и енергия ще се отдадете на реализирането на плановете си. Периодът подчертава, че Телците са прекалено нервни, а психиката им е претоварена от негативните квалификации, които чуват за себе си, или ги долавяте чрез интуицията си от отношението на околните. В практическо отношение периодът е лош. Препоръчително е да се въздържате от важни ангажименти. Навлизате в период за промени, които ще продължи шест седмици.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Етап на промени

В търсене на реализации и промяна използвайте знанията си, те ще ви помогнат по-бързо да постигнете целите си. По подобие на Телците, и за вас се разгръща период на промени, през който ще се разделите с определени хора и ситуации, чието присъствие вече не е желателно, а действията и влиянието на други от обкръжението, чувствително ще ограничите. Успехът ви ще е напълно гарантиран ако подържате вътрешното си състояние в динамично равновесие. В петък действате успешно, но събота щее е много напрегната.

Седмичен хороскоп РАК

Напрегнат етап

Никой не е безгрешен, вие също. Седмицата се оказва доста напрегната за преобладаващата част от представителите на Рак. Естественият човешки стремеж, да бъде призната индивидуалността му, неговият труд, отговорността и лоялността, ще се превърнат в причина за спорове и конфликти с околните, а в някои случаи и за подли удари върху вас. Внимавайте! Петък събота и неделя, са тежки и напрегнати. Следващите също са напрегнати. Слабо изключение прави единствено четвъртък.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Напрежение преди приключване

Ще ви занимават предимно личните ви мисли и емоции. През последната юлска седмица Лъвовете ще се справят с множество дела и задачи, което на практика ще им позволи на навлязат в един по-спокоен и не така динамичен август. Ще ви се наложи да напрегнете сили и да употребите цялото си майсторство, за да приключите успешно захванатото. Много нервен петък и трудни събота и неделя. Понеделник и вторник са тежки, но и успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Любовни проблеми

С уменията си и достойното си присъствие в живота оставате впечатление за себе си, като за можещи и успяващи хора. Доста неспокойни, а често пъти и силно отегчени, Девите ще са напрегнати през настоящия седемдневен период. В много случаи проблемите са любовни, и както се очертава, не е изключено да настъпи раздяла при някои. Ще употребите много усилия в опитите си да разрешите въпроси от емоционално естество. Петък е слаб. Събота е по-добра, а неделя е доста трудна. Понеделник е тежък. Пазете се от измами. Следващите делници по-добри и успешни.

loading...


Коментари