Седмичен хороскоп за периода от 31 декември до 6 януари

ОВЕН Хубави възможности за реализация С повече напрежение в работата и във взаимоотношенията с околните ще минават дните от седмицата. Предстоящото седемдневие предоставя на Овните добри възможности за...

504 0

ОВЕН

Хубави възможности за реализация

С повече напрежение в работата и във взаимоотношенията с околните ще минават дните от седмицата. Предстоящото седемдневие предоставя на Овните добри възможности за делова реализация в професионалните среди, но предупреждава всички от зодията да са много внимателни, защото са застрашени от нещастни случаи. Възникват и неудобства, издигащи прегради във финансово отношение. Петък и уикендът са успешни, а понеделник е неприятен. Следващите три дни са сполучливи.

ТЕЛЕЦ

Усложнени обстоятелства

Навлизате в тази последна седмица от годината с добро настроение и самочувствие. Звездната картина за предстоящата седмица дава ясни сигнали, че ситуацията за вас ще е усложнена. В личен план е възможно да последват нещастни случаи и контузии, а в делово отношение се очертава острата отрицателна реакция на четирима човека от обкръжението ви срещу вас. Петък и почивните дни носят проблеми. Такива ще имате и през делниците, но също и постижения.

БЛИЗНАЦИ

Шофиращите да внимават

Внимание и силни емоции ще направят тези последни дни на отиващата си година запомнящи се за вас. Настъпващият седмичен етап е благоприятен за реализиране на проекти от делово естество и обещава постигането на най-доброто при действащите условия. През периода не е изключено да възникнат проблеми с най-близкото ви обкръжение. Засилете вниманието си при шофиране! Налице е опасност от катастрофи! Петък е нервен, но е положителен, а уикендът ще е успешен. В понеделник ще реализирате цел. През следващите дни ще сте плодотворни и успешни.

РАК

Много неприятна седмица

В празнично настроение и силни емоции ще премине седмицата за вас. Новата седмица ще натрупа доста нервно напрежение у Раците, което е предизвикано от мощно действащи финансови проблеми. Най-неприятното ще е, че ще долавяте вярно и точно изкуствено създадените ситуации, но в повечето случаи няма да успеете да направите необходимото за да ги преодолеете. Петък ще е слаб. Събота е мъчителна, неделя е нервна, а понеделник ще е доста труден. Вторник ще е неприятен. Само сряда ще е успешна, а четвъртък отново е тежък.

ЛЪВ

Силно напрежение

Решенията, които ще вземете през следващите дни ще помогнат да подредите приоритетите в живота си по-бързо, без да се лутате в различни посоки. Доста напрегната седмица, характерна с много неприятности и проблеми, причинени от хора от деловото и личното обкръжение. Въпросните ситуации ще са силно дразнещи. Ще ви се наложи да мобилизирате целия си ресурс от търпение и толерантност за да избегнете кавгите. Петък и почивните дни ще са доста нервни и силно напрегнати. Понеделник и вторник ви носят успех. В сряда ще отстранявате проблеми, а четвъртък отново ще бъде нервен и неудобен.

ДЕВА

Благоприятно развитие

И занапред ще залагате на професионалното си развитие и бизнеса, като възможност за подобряване на живота ви. Седмичният етап ще е благоприятен за Девите, но мнозина от родените в зодията ще останат изумени от неочаквано враждебните действия на хора от обкръжението си, от които съвсем не са очаквали подобно отношение. Периодът обаче е положителен и ще ви радва с очакваните постижения. Петък и уикендът са слаби дни. Понеделник ще е делово и финансово успешен. Във вторник продължавате с делова и финансова сполука. В сряда преодолявате проблеми, а четвъртък е напрегнат.

loading...