Седмичен хороскоп за периода от 4-ти до 10-ти декември

Седмичен хороскоп ОВЕН Преценявайте внимателно Перспективите пред вас са свързани най-вече с професионалното ви развитие. Проверявайте информацията, която ползвате. В последния момент ще се окаже, че е допусната несъзнателна...

1013 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Преценявайте внимателно

Перспективите пред вас са свързани най-вече с професионалното ви развитие. Проверявайте информацията, която ползвате. В последния момент ще се окаже, че е допусната несъзнателна грешка, но ще ви върне назад. От особена важност е да укрепите и заздравите позициите си – лични и обществени. Очертава се промяна в отношението на приятелите ви. Петък е хубав и с късмет. Уикендът не е лош, но е по-напрегнат. Делниците носят успех, но никак не са леки. Пазете се и проявявайте сдържаност.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Засилете наблюдението

Периодът е градивен за представителите на знака. За кратко време ще се струпат много проблеми, а една част от тях ще са резултат на грешки. Действайте спокойно, не се чувствайте виновни за неща, към които нямате никакво отношение. Огромна е вероятността да реализирате важна цел, към която ще се устремите. Просто бъдете внимателни. Петък ще е труден, а уикендът – успешен и печеливш. Понеделник ще е напрегнат. Останалите делници са благоприятни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Бъдете гъвкави

Силни сте, когато работите самостоятелно и разчитате на себе си. Преценете положението си и анализирайте възможностите преди да се втурнете да градите амбициозни планове. Преценката ви за действителността в момента е прекалено оптимистична. Лъчезарността не е приоритет в нагласата на Близнаците през тази седмица, а ако засилите суровостта на израза си с малко повече агресивност, трудно ще успеете с реализацията на целите си, или поне на тези от тях, които следва да се осъществят с външно участие. Събота е благоприятна, а неделя – неутрална. Делниците предоставят условия за предимство.

Седмичен хороскоп РАК

Настойчивите ще успеят

Не се амбицирайте прекалено, само за да покажете превъзходство пред някого. Преценете си възможностите. Нереалните обещания, поети днес ще ви направят лоша услуга. Така ще имате шанса да получите в точното време нечия солидна подкрепа. В петък парични неприятности. През уикенда напрежение, а за мнозина и кавги. Трудният неприятен делник и вторник. Останалите са ползотворни и успешни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Постигане на цели

Със сложни ситуации ще се наложи да се справите днес. Проявете гъвкавост. Може да отстъпите сега, но много скоро ще възстановите позициите си. Предстоящият период е доста благодатен за реализация на всякакви цели свързани с вашите лични или делови намерения. В петък трябва да сте много внимателни. През уикенда не сте достатъчно стабилни. Понеделник и вторник ще са трудни а следващите сряда и четвъртък ще са успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Подем

Присъствието ви на някакво публично събитие ще направи впечатление. Ще имате възможност да създадете нови контакти. Ще са много полезни, но за сега бъдете сдържани. Силен шанс имате за осъществяване на цели чрез административни инстанции. Петък ще е сполучлив, но уикендът ще е неприятен, и ще ви липсва стабилност. По-напрегнати ще са понеделник и вторник, а за следващите дни се очертава повече шанс.

loading...