Седмичен хороскоп за периода от 5 до 11 февруари

Седмичен хороскоп ОВЕН Успешен етап Многолика на емоции ще протече седмицата за вас. Първото седемдневие от последния месец на настоящата година започва в условията на много добри професионални...

1004 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Успешен етап

Многолика на емоции ще протече седмицата за вас. Първото седемдневие от последния месец на настоящата година започва в условията на много добри професионални и финансови дадености, които са здравата основа, върху която сте стъпили. За мнозина от знака се очертават ядове поради случайно доловен разговор, в който сте обект на охулване. Петък е изключително успешен във всичко. Сполучлив е също уикендът, но е по-нервен. Понеделник и сряда са успешни, а вторник и четвъртък затрудняват.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Проявете настойчивост

С разбиранията си за разумно и логично е възможно да влезнете в противоречие с нечии действия, също продиктувани от добри намерения. Онези Телци, които са достатъчно борбени и настойчиви през периода, ще реализират цел, която отдавна представлява интерес за тях. Ако обаче се отпуснете, ще изтървете шанса, което може да се случи и на крайно амбициозните, които предпочитат принудата и различните форми на заблуда и насилие. Петък и събота са ярко успешни и печеливши. Неделя, понеделник и вторник ще бъдат трудни и напрегнати. Сряда и четвъртък ще са по-добри.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Етап на успехи

Не допускайте финансови затруднения да пречат на общуването ви с околния свят. Благоприятен етап за реализация на плановете, чиито отличителни черти са личният успех и доброто изпълнение на планираното. Поради неочаквани промени в деловите обстоятелства, някои Близнаци ще се разминат с шанса за реализация на желана цел. Петък носи напрежение, но е силно успешен, а в събота се пазете от недоброжелатели. Неделя не е лоша, но е нервна. Всички делнични дни са благодатни за реализация на делови и лични цели.

Седмичен хороскоп РАК

Предстоят хубави промени

Залагате много на професионалната си работа и ще прецизирате действията си в старанието си да сведете до минимум пропуските. Предстоящата седмица носи промени от делово естество за Раците. Твърде вероятно е някои от знака да сменят работата си. Каквито и да са ангажиментите ви лични, делови или обществени, изпълнението им трябва предварително да е точно и подробно планирано, а стриктното изпълнение на плановете ще ви донесе успех. Благодатен петък, успешна събота и хубава неделя. Всичките делници са благоприятни и надеждни за реализация на целите ви.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Ярка сполука

С култура и интелект ще привличате интереса върху себе си, а вие на свой ред ще има с кого да споделяте професионални и лични вълнения. Силният късмет ще е изразителна характеристика във всекидневието на Лъвовете през предстоящия седмичен етап и със сигурност може де се каже, че онези, които са се насочили към значителна, кардинална цел в личен или делови план, несъмнено ще я реализират. Към казаното трябва да се прибави, че започват и хубави лични промени. Всички дни от периода са изключително сполучливи за реализиране на целите и за удовлетворителни печалби.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Изразителна активност

Бъдете праволинейни, съобразявайте се с добрите нрави и не се стремете към превъзходство пред хора, които нямат вашите амбиции. Девите мощно ще „полетят” напред в яростно преследване на целите си, а мнозина от родените в зодията вече са пред завършване на промените, с които са се заели преди известно време. Целите, по осъществяването на които работите, ще успеете да реализирате в пълнота. Петък ви носи многопосочен успех. По-напрегната, но също успешна е събота, каквато ще е и неделя. Делниците ще са успешни и плодотворни. Здравословно неразположение в понеделник.

loading...