Седмичен хороскоп за периода от 5 до 11 ноември

Седмичен хороскоп ОВЕН Придобивки През седмицата ще работите с удвоени сили да постигнете заплануваното. Действайки хитро, безскрупулно, чрез обвързване и измами, преобладаващата част от Овните ще насочат цялото...

686 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Придобивки

През седмицата ще работите с удвоени сили да постигнете заплануваното. Действайки хитро, безскрупулно, чрез обвързване и измами, преобладаващата част от Овните ще насочат цялото си внимание и съзнателните си действия в материалната сфера, за да постигнат колкото е възможно по-значителен ефект в реализацията на намеренията си. Петък и уикендът са печеливши, какъвто ще е и понеделник. Вторник и сряда продължават движението си по същия начин. Четвъртък ще е успешен и печеливш.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Действате по познат начин

Търпението е нещо, което трябва да изграждате в себе си, ако желаете да имате трайни и добри резултати. Служейки си с прийомите на представителите от предния знак, Телците няма да останат назад в употребата на не особено достойните начини на изява, за достигането или задържането на престижна и ефектна позиция в обществото, която ще им позволи да действат без да се съобразяват с нищо – като феодали. Успешен петък и положителен уикенд. Успешен е и понеделник, но е по-нервен. Такива ще са и следващите три дни, носещи и успех и нервност.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Реализация чрез борба

Без да криете желанието си да успявате в начинанията си, ще се стараете повече и с очарованието си ще привличате на своя страна можещите. Много борбени и с продуктивни идеи, Близнаците ще завоюват успехи през новия седемдневен период. Възможностите, с които разполагате за осъществяване на деловите, личните и социалните си цели са изразителни. Това обаче се отнася само за случаите, когато разчитате на собствени сили. Слаб и нервен петък и успешен уикенд. Добра реализация в понеделник и сблъсък с трудности във вторник. Сряда ще е доста тежка, а четвъртък е нервен.

Седмичен хороскоп РАК

Благоприятен и успешен период

Самотата не ви е присъща и за това не изпадайте в самоизолация. Плодотворна седмица за Раците, през която материалният успех и деловата реализация ще са на високо ниво. Новото за вас е, че започва период на значителна лична стабилизация, която ще се изрази под формата на освобождаване от потискащи проблеми и възстановяване на душевния баланс. Нервен, но успешен петък и ползотворен уикенд. Понеделник и вторник ще са благодатни. Успешни ще са и следващите дни, но ще са и доста нервни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Пазете се от противниците си

Довеждайки до край решенията си, ще свършите работата си и ще ви остане време за нови разработки. Предстоящата седмица не се различава съществено от отминалите, но за голяма част от Лъвовете се очертава доста напрежение, предизвикано от видимата нестабилност на позициите. Тази ситуация има отношение към службата и е възникнала благодарение на нападките, клеветите, лъжите и злословията от околните по ваш адрес. Петък, уикендът и понеделник ще са хубави и успешни. Следващите три дни създават известни неудобства.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Изключително благодатен период

Пред вас се отриват пътища, които ще ви носят голяма натовареност, лично удовлетворение, и емоционална обвързаност. За Девите започва една изключително благодатна седмица за делова реализация и финансова стабилизация. Усилията ви ще бъдат подчинени на действия по стратегическите цели, а превземането им ще е последователно и категорично. По този начин ще направите важна крачка в развитието си. Петък е успешен. Такъв ще е и уикендът, но той ще е по-нервен. Успешна ще е реализацията ви и през следващите дни, но ще възникват и проблеми.

loading...