Седмичен хороскоп за периода от 6 до 12 август

Седмичен хороскоп ОВЕН Начало на борбен етап Настроението ви ще е променливо и често ще търсите начини за разтоварване от напрежението. Предстоящото седемдневие е начало на тримесечен борбен...

372 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Начало на борбен етап

Настроението ви ще е променливо и често ще търсите начини за разтоварване от напрежението. Предстоящото седемдневие е начало на тримесечен борбен период, през който представителите на Овен ще насочат вниманието и усилията си към въпроси от делово естество, които са от най-голяма важност за тях. Очертава се успех в средите на бизнеса и при провеждане на интересуващи ви срещи в общественото пространство. Петък е доста напрегнат и неприятен. Уикендът е благополучен. В понеделник и вторник бъдете активни. Сряда е тежка, а четвъртък е хубав.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Успех и напредък

Съобразявайки се с чувствата и водени от разума си, ще следвате приоритетите си, отдавайки значение на всичко, което ви вълнува и желаете да постигнете. Седмичният етап е характерен с добри показатели за реализацията на вашите лични и делови цели. най-добрият начин за осъществяването на вашите професионални цели е чрез партньорство в деловите среди, а шансът ви в това отношение е изразителен. Повече напрежение е валидно в бизнеса, където коварството ще е засилено. Петък е успешен въпреки кавгите. Събота и неделя също са напрегнати. Силен успех в понеделник и вторник, а сряда е трудна. Четвъртък е хубав.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте емоциите

Гледайте на всичко в живота си с ведра и позитивна нагласа, а в замяна ще получите внимание, обич и подкрепа. През новата седмица ще разполагате с хбави моменти за реализация на намисленото по отношение на личните и деловите цели, но етапът ще е много напрегнат, и ако не държите емоциите „под ключ”, вероятността за сполучливи действия ще намалее в пъти. Контролирайте се, за да дадете шанс на промените да се разгърнат според очакванията ви. Петък е труден. Решавате проблеми в условията на кавги. Уикендът е хубав. Делниците, без четвъртък, ще са доста напрегнати.

Седмичен хороскоп РАК

Засилено присъствие в обществените среди

Запазвайки си правото да избирате, ще предпочетете да работите усилено, с воля и желание за промени. За новата седмица е характерно активното ви присъствие в различни социални сфери, а последните ще предоставят добри възможности за реализиране на целите, които преследвате. В деловата сфера може да възникнат проблеми с началството. За да не се достигне до такива следва да сте изпълнителни. Обществените среди предоставят шанс за партньорство. Петък ще е доста труден, а уикендът е благоприятен. През делниците имате предимство за успех. вторник и сряда са по трудни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Печалби, контакти и личен успех

Предстоящите дни ще ви направят по-отговорни и ангажирани към проблемите, стоящи пред вас. Преобладаващата част от Лъвовете няма да са особено доволни от близкото всекидневто обкръжение, поради клюките, които последното ще разпространява по техен адрес. Някои дори ще преустановят приятелство. Периодът е добър за печалби, за плодотворни контакти, и за реализацията на лични и домашни цели. Петък е труден, но уикендът ще ви зарадва с успех. От делниците понеделник и четвъртък ще са благоприятни, а вторник и сряда са доста напрегнати.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Добри постижения

Довършете започнатите задачи, като не пестите усилията си за тях. Определено може да се твърди, че седмичният етап разкрива много добри възможности за Девите. Характерни са за реализацията на лични цели, за финансови постижения и за осъществяване на ползотворни контакти. Неприятно изненадани може да останете от партньорско коварство. Онова, на което трябва да обърнете внимание е повишената нервност. Владейте се! Петък е много напрегнат. Събота е добра, а неделя е нервна. Напрежението и успеха през делниците са ръка за ръка.

loading...