Седмичен хороскоп за периода от 7 до 13 август: В очакване на ретроградния Меркурий

Седмичен хороскоп ОВЕН Силна нервност и успехи Доста нервен и напрегнат етап, през който не ви липсват възможности за материален успех. Ще го осъществите в условията на значителното...

714 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Силна нервност и успехи

Доста нервен и напрегнат етап, през който не ви липсват възможности за материален успех.

Ще го осъществите в условията на значителното нервно напрежение, характерно сега за всички сфери на материалния живот. За момента е важно да се съхраните в психически и физически план, а през месеца, в чието начало сме ще реализирате целите си. В петък и през уикенда действате успешно. Единствено понеделник ще донесе повече напрежение. Делниците ще ви донесат успехи.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Успешна седмица

Вижда се решителността ви, но и действията на противниците ви, които умело работят против вас не са спрели. Независимо от това, ситуацията за момента е в ръцете ви и действащата характеристика ще е валидна за периода. Без тежкият понеделник останалите дни са успешни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Благоприятна седмица

И за Близнаците предстоящият седмичен етап се оказва успешен, въпреки че няма да реализират целите си в пълнота. За повечето от родените в знака е виден сблъсъка с проблеми по въпроси от делово естество. Част от тях няма да успеете да решите. Такъв шанс едва ли ще имате през август, защото месецът е приоритетен за годишен отпуск. Почти както за „съседите” ви Телци, седемдневието ще премине с успех. При вас дори шансът за сполука надвишава валидния за предния знак.

Седмичен хороскоп РАК

Владейте се, за да успеете

Етапът е благодатен и за представителите на Рак, чиято професионална и делова изразителност през седмицата ще е по-наситена с действия и с резки нервни изблици до степен на агресия. Наложително е да сте по-овладени и да не предизвиквате или създавате условия за противоречия. В петък и неделя действате успешно, а събота носи противоречия. Понеделник и четвъртък ще са трудни дни, вторник ще бъде успешен, а в сряда ще отстранявате възникнали проблеми.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Успешен етап

Характеристиката за седмицата на Лъвовете е положителна и подчертава, че родените в знака ще действат успешно за реализацията на целите си. Периодът е много добър за финансова реализация, но следва да сте внимателни и да се съобразявате с действащите обстоятелства, защото ще възникнат остри противоречия и много нерви. Петък и почивните дни преминават успешно. Без силно напрегнатият понеделник и нервният четвъртък, успешни са и останалите дни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Сполука

Без да омаловажаваме високото ниво на личната ви отговорност, чието ниво ще е почти непроменимо през периода, новата седмица подчертава, че сполуката при осъществяване на деловите цели и дневните задачи ще е постоянно с вас. Действайте внимателно по целите си и бъдете предпазливи, защото в хороскопа ви за предстоящото седемдневие има указания за удари от противниците. Изключение от благоприятните дни прави само напрегнатият и неудобен понеделник.

loading...