Седмичен хороскоп за периода от 7 до 13 май

Седмичен хороскоп Телец През тази седмица нуждата ви от внимание ще бъде толкова изострена, че рискувате да се държите като малко дете. Със сигурност поне през първите два дни...

711 0

Седмичен хороскоп Телец
През тази седмица нуждата ви от внимание ще бъде толкова изострена, че рискувате да се държите като малко дете. Със сигурност поне през първите два дни няма да има кой да обърне внимание на оплакванията ви, така че добре още в сряда да смените рязко тактиката и да докажете, че сте напълно сериозен човек. През почивните дни не отказвайте гостуване при ваши роднини. Имате нужда да се върнете към корените и красивите спомени от детството.

Седмичен хороскоп Близнаци
През тази седмица ще ви бъде даден шанс за сериозна придобивка, но тя няма да падне от небето. По-скоро ще стои някъде за където , за да стигнете ще трябва да положите не малко усилия. В понеделник и вторник наблегнете на тоталното спазване на правилата. Договорки с отсрещната страна може да се опитате да правите едва в сряда.

Седмичен хороскоп Рак
През тази седмица ще страдате от прекомерна доза оптимизмът. По принцип той е добро качество, но точно сега може да ви затвори очите за някои моменти, в които да трябва да проявите повече предпазливост. Ако обстоятелствата ви го позволяват прекарайте вечерите и почивните дни с изключен телефон и извън мрежата. Не се съмнявайте в чувствата на партньора ви. В този момент той или тя може да бъде вашата най-голяма опора.

Седмичен хороскоп Лъв
Очакват ви седем дни, изпълнени с изненади, добри новини и интересните възможности. Понеделник ще ви е трудно да сортирате информацията, така че се потопете изцяло в събирането ѝ, като внимавате да не пропуснете нещо. През втората половина на седмицата не си позволявайте да държите сметка на никого. Ако нещо не ви е ясно ще трябва да изчакате до сряда, когато всичко ще се изясни изцяло.

Седмичен хороскоп Дева
Това е седмица, в която ще имате възможността с лекота да решите въпрос, свързан с дома, който значително ще улесни битието ви. Акцентирайте вниманието и грижите си към любимия ви човек. Сега той или тя са в момент, в който имат нужда от вашата всеотдайност и подкрепа. Почивните дни е добре да не пътувате и да останете у дома и да се довършите това, за което Съдбата така мило ви помогна.

Седмичен хороскоп Везни
През първите дни на седмицата е добре да се заемете с ваши лични въпроси за решаване, които сте чакали да се разминат от само себе си. Опитайте се да се поставите от другата страна на нещата, така ще спечелите и вие. В работата не губете инерция. Рискувате да пропуснете важна сделка. Почивните дни укротете притока на адреналин или му дайте воля във физически израз като спорт и активни разходки.

loading...


Коментари