Седмичен хороскоп за периода от 7 до 13 май

Седмичен хороскоп ОВЕН Ползотворен етап Новата седмица ще започне при вас с проблеми от не семеен характер. Седмичният период ще е динамичен. Задължително е да сте настойчиви за...

2327 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Ползотворен етап

Новата седмица ще започне при вас с проблеми от не семеен характер. Седмичният период ще е динамичен. Задължително е да сте настойчиви за реализацията на целите си, защото пред вас постоянно ще се издигат пречки. Онези Овни, които в момента са се насочили към осъществяването на интересуваща ги цел, да се активизират и да проявят решителност. Ще успеете! Петък и събота ще са ползотворни. Неделя също, но е по-напрегната. Понеделник е успешен, а вторник и сряда ще са нервни.Четвъртък ще бъде печеливш.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Успявате с най-важните си цели

Довеждайки до край решенията си, ще свършите работата си и ще ви остане време за нови разработки. Преобладаващата част от Телците ще се справят при осъществяването на най-важните си намерения, които на настоящия етап обхващат предимно паричните им цели. Ще действате успешно. Ще реализирате намеренията си в пълнота чрез подкрепата на съмишленици от обкръжението ви, готови да ви помогнат. Петък е плодотворен. Събота ще ви затрудни, а неделя и понеделник ще са успешни. Нервни и трудни ще са вторник и сряда, а четвъртък отново е успешен.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Добри възможности, но и доста напрежение

Ще следвате приоритетите си и в повечето случаи ще подобрявате качеството си на живот. Предстоящият седмичен период е благоприятен за Близнаците и обещава чудесно справяне със задълженията и сигурни постижения в деловата сфера и при реализацията на целите в обществения сектор. Във взаимоотношенията ви – лични и делови ще има напрежение, но не ви липсват възможности да ги отстраните навреме. Петък и уикенда ще ви радват с успех. Делниците не са лоши, но за мнозина ще са изпълнени със засилено напрежение.

Седмичен хороскоп РАК

Пазете се от враговете си

Развивайки идеите си, ще трупате знания и опит в подкрепа на всичко, което определяте за важно в живота си. Неоспорим факт е, че личната стабилност на Раците е подчертана, което за вас означава повече сигурност и спокойствие. Повечето личности от обкръжението ви, които не желая да квалифицирам, приемат сполуката ви недоброжелателно и със сигурност ще се опитат да ви навредят.Бъдете по-наблюдателни и се пазете. Петък не блести с нищо, но следващите три дни ще са ползотворни. През оставащите дни от седмицата действайте със значителна енергичност по делата си.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Доста напрегнат период

Развоят на събитията често ще ви подтиква към размисъл, анализирайки причините и в търсене на изход за справяне със ситуацията. Деловите среди и постигането на професионалните цели носят леко напрежение за Лъвовете през този период. Мнозина от зодията ще имат основателна причина да се разправят безпощадно с хора, чиято намеса в делата им е изключително вредна. В този смисъл периодът се оказва напрегнат и ще тласне мнозина към укрепване на позициите. Ползотворният ви ден през седмицата ще е събота. Всички останали дни в по-малка или по-голяма степен ще са напрегнати.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Нови възможности

С добър организаторски талант ще успеете да приключите делата си, извличайки максимална печалба от труда си. През следващите дни Девите ще имат шанса да се заемат с нова делова дейност. Към такава промяна ще се насочат онези от зодията, за които условията на настоящата работа не ги удовлетворяват. Останалите от знака ще имат възможността да разширят полето на изявата си и да обогатят ангажиментите си. Няма да е лесно, но когато раздвижването е по-изразително, винаги се явява недоволство. Напрежението е характерно за почти всички дни през настоящия период.

loading...


Коментари