Седмичен хороскоп за периода от 8 до 14 октомври

ОВЕН Финансов успех Това, което имате да правите през следващите дни ще ви освободи от нагласата да бъдете традиционно горди и недостъпни понякога с настроенията си. Ако има...

1466 0

ОВЕН

Финансов успех

Това, което имате да правите през следващите дни ще ви освободи от нагласата да бъдете традиционно горди и недостъпни понякога с настроенията си. Ако има проблеми, те ще са свързани с личния живот. Не прибързвайте, едва ли някой е решил да ви вреди умишлено. Ще е добре да сте по-сдържани, за да избегнете неприятни инциденти. Съдбовните влияния безспорно гарантират реализация на заплануваните финансови цели. Петък ще е нервен, но успешен. Събота е чудесна, а неделя ще ви донесе силно напрежение, както ще е и в понеделник и вторник. Много важно е да бъдете внимателни.

ТЕЛЕЦ

Хубав период

Започвате новата седмица с отлични възможности за професионална и творческа изява. Разногласията ще се просто нещо като логична последователност на събитията от днешния ден. За Телците се очертават делови новости през предстоящото седемдневие, а постиженията в материалната сфера, и въобще в интересуващите ви направления, ще реализирате с по-голяма настойчивост. Пазете се от стари врагове. При осъществяване ня контакти в обществените среди, също бъдете внимателни.

БЛИЗНАЦИ

Повишено внимание

Нови моменти в животът ви ще ви помогнат да промените отношението си към проблемите. Подредете срещите си. Не го ли направите ще изпаднете в паника и поне половината от днешните ви задачи ще останат за „после”. А няма да е добре. Не поддържате ли едно становище по даден въпрос, околните ще схванат нестабилността ви,и ще насочат ударите си именно в това поле. Просто демонстрирайте стабилност. Много нервен петък, печеливша събота и успешна неделя. Добрият делник ще е сряда. Денят ще е напрегнат като другите делници, но и достатъчно сполучлив.

РАК

Владейте се повече

Акумулираната от вас вътрешна сила и овладяна енергия ще ви направят категорични в стремежа ви да постигнете замисленото. Енергийният ви потенциал е нестабилен. По-лошото е, че и имунната ви система е слаба. Намалете физическото напрежение и по възможност не шофирайте. Предупреждението се отнася най-вече до материални и финансови въпроси. За някои засяга взаимоотношенията с интимния партньор. Внимавайте да не се достигне до крах. петък и събота са успешни, а неделя, понеделник и вторник ще са утежнени. Сряда е успешна и благоприятна, а четвъртък се оказва чудесно начало на нов, доста благоприятен етап.

ЛЪВ

Смирен период

По всички въпроси, които ви касят пряко или косвено ще подхождате с решителни, делови и отговорни действия. Бъдете предпазливи и дистантни. Не обсъждайте лични въпроси и професионални намерения само, за да блеснете в компанията. Контролирайте его-то си. Налице са данни, подчертаващи че срещу вас ще се насочат подли удари, чрез които някой ще цели да съсипва авторитета ви, да подрива устоите ви, или да ви нанесе финансови и материални вреди. Не участвайте в съмнителни начинания и се пазете. Петък и събота ще са успешни. Трудна е неделя. От делниците успешен и по – приветлив е четвъртък.

ДЕВА

Добър шанс

Създайте си подходящи условия за работа и творчество, за да оставате удовлетворени от себе си. Всички погледи са насочени към вас. През тази седмица ще получите подкрепа дори от там, от където най-малко очаквате. Всички погледи са насочени към вас. Пълнотата при реализация на деловите цели ще се движи успоредно със сполучливите ангажименти в обществото. В бизнеса бъдете внимателни и не достигайте до конфликти.Ще имате проблеми с хора от близкия кръг. Петък и събота ще са благоприятни за реализация на целите. Трудна и неорганизирана е неделя. Понеделник и вторник издигат пречки. По-добри ще са следващите два дни.

loading...


Коментари