Седмичен хороскоп за периода от 9 до 15 април

Седмичен хороскоп ОВЕН Етап за основаване на партньорство Не се оставяйте да ви манипулират, заради желанието ви да спечелите бързи пари. Звездните фактори подчертават, че предстоящият седмичен период...

1083 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Етап за основаване на партньорство

Не се оставяйте да ви манипулират, заради желанието ви да спечелите бързи пари. Звездните фактори подчертават, че предстоящият седмичен период е благоприятен за сключване на съглашения и партньорства за съвместна делова дейност. Така ще гарантирате напредъка си и ще се защитите от атаките на конкурентите и противниците от деловите среди. Петък и събота са ползотворни. Неделя също, но е малко по-напрегната. Понеделник идва с пречки, а вторник е сполучлив. Сряда ви носи промени, а четвъртък успехи.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Силен късмет

Събрали сте сили, повярвали сте в тях и ще продължите да вървите уверено напред. Съдбата ще облагодетелства представителите на Телец и ще ги надари със силен късмет през седемдневието. Ще постигнете добри печалби чрез други хора. Най-характерното е, че късметът ви ще работи усилено и условията за постигане на целите ще са ярко благоприятни. Петък е доста благоприятен, а уикендът е нервен и напрегнат. В понеделник сте пасивни, а вторник ви носи късмет. Сряда ще ви радва с очакван успех, а четвъртък ще е мъчителен.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

В условията на нестабилна ситуация

За повечето от вас времето ще минава бързо и често ще се чувствате напрегнати и отегчени. Голяма част от Близнаците са на път да преодолеят постоянно присъстващата в живота им двойнственост. Това може да се постигне единствено чрез волеви усилия, които за момента наистина трябва да приложите, защото се намирате във важен етап. Ситуацията около вас едва ли може да се определи като стабилна. Петък и уикендът са нервни, а тази тенденция за мнозина продължава и през следващите два дни. Сряда и четвъртък ще бъдат по-благоприятни.

Седмичен хороскоп РАК

Шанс за делова стабилизация

С удвоени сили ще работите, за да приключите започнатите задачи и да се подготвите за предизвикателството, което стои пред вас. Седмицата е твърде благоприятна за вашата делова реализация от гледна точка на парични печалби и успешно осъществени нови начинания. Астрологичната ви интерпретация за седмицата дава ярки указания за мощен волеви израз, чрез който ще достигнете до реализация на целите си. Петък е успешен, а уикендът и понеделник ще са доста нервни и напрегнати. Във вторник се очертава шанс за стабилизация. Сряда е по-добра, а четвъртък обещава промяна.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Вярвайте в шанса си

С достатъчен мотив ще подходите към конкретна задача, така щото да постигнете максимума при изпълнението й, та дори и това да ви лиши от друга придобивка. Особено важно е да вярвате във шанса и възможностите си относно постигането на целите в една или друга социална сфера. Отмина една голяма част от етап на напрежение. С бързи крачки се приближавате към края му, който ще настъпи със завършването на календарния месец февруари. Петък е чудесен и реализирате целите си. Повече неудобства носи уикенда и следващите делнични дни до сряда включително. Четвъртък разкрива по-добър шанс.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Отстранете колебанията

По-добре от вас никой не може да се организира, подхождайки прагматично и отговорно към задачите си. В делови план новият седмичен период гарантира добри възможности за реализация, но мнозина от Девите са разколебани за решителни действия и по-често позициите им са колебливи вместо да са непоклатими. Истина е, че в момента около вас цари неяснота, която по никакъв начин не може да ви амбицира за конкретни действия по целите. Петък е променлив, събота е трудна, а неделя е по-добра. Следващите три дни са успешни, а четвъртък ще бъде тежък.

loading...