Седмичен хороскоп за периода от 9 до 15 юли

ОВЕН Добри условия, но и много нерви Ентусиазирани за деловата си реализация, Овните ще демонстрират ярка активност за реализиране на целите си. Принципно ситуацията е благоприятна, но следва...

577 0

ОВЕН

Добри условия, но и много нерви

Ентусиазирани за деловата си реализация, Овните ще демонстрират ярка активност за реализиране на целите си.

Принципно ситуацията е благоприятна, но следва да сте предпазливи, защото околните ще действат срещу вас подло и коварно. Петък носи кавги и проблеми, а събота е благодатна и успешна. В понеделник ще ви радва личен успех, а вторник и сряда ще са доста напрегнати. Четвъртък ви носи успех, но ще е много нервен и за повечето от знака силно напрегнат.
ТЕЛЕЦ

Активност и подкрепа

В делово отношение периодът е добър за Телците, което от една страна ще се дължи на изразителна лична активност, а от друга на помощ от влиятелни личности. Това е успешно време за преговори, но ще възникнат пречки за контакти в обществените среди, или поне за тези, които ви интересуват. Петък ще е труден, което в по-малка степен е валидно и за уикенда. В понеделник ви безпокоят лични проблеми. Вторник е напрегнат, а сряда и четвъртък са успешни.

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте позициите си

Главната цел на всички Близнаци през настоящата седмица е да укрепят и стабилизират позициите си. В едни случаи това определение засяга професионалната изява и деловия периметър, а за други от зодията личния план. Упражнението изисква много усилия и ползотворните резултати няма да се появят веднага, но разликата ще си проличи и ще напредвате. Петък е напрегнат, но и твърде ползотворен. Почивните дни преминават в апатия. През делниците успех и промени.

РАК

Работете упорито

Предстоящият седмичен етап бележи началото на възход за Раците. Ползотворното ви развитие ще се разгърне постепенно. Работете по целите си активно и настойчиво. Етапът се свързва с проблеми и пречки от страна на околните, но това не бива да ви обезсърчава. Избягвайте противоречията, не щадете усилията си, и напредъкът ви няма да закъснее. Петък е хубав и ползотворен. Уикендът е по-напрегнат. Понеделник и вторник са успешни. Следващите дни са тежки.

ЛЪВ

Към възстановяване

За Лъвовете започва нов годишен период през новата седмица, който се характеризира със значителни позитивни промени през следващите дванадесет месеца. За момента, а и през седмицата, напрежението няма да ви напусне, въпреки че опитите за вреди от страна на противниците ви не са съществени и често ще са безуспешни. Петък преминава в активност и кавги. По подобен начин се движи и уикендът. По-неделник и четвъртък са доста успешни, а вторник и сряда – трудни.

ДЕВА

Силно напрегнат етап

Учудващо последователни в реализацията на целите си, Девите ще изневерят на този свой принцип през новата седмица, което несъмнено ще се изрази в степен на негативност върху постиженията ви. важната крачка през този период е да стабилизирате деловите си позиции, както и взаимоотношенията с околните в службата и бизнеса. Разполагате с добър късмет и ще реализирате печалби, но периодът – с изключение на сряда, ще е доста напрегнат и неприятен.

loading...