Седмичен хороскоп за перода от 2 до 8 юли

Седмичен хороскоп Овен През тази седмица е добре да обърнете повече внимание на финансовото си положение. Вашата грешка може да доведе до объркване, което да намали шансовете ви...

526 0

Седмичен хороскоп Овен
През тази седмица е добре да обърнете повече внимание на финансовото си положение. Вашата грешка може да доведе до объркване, което да намали шансовете ви за печалба.

Сега не е период, в който да правите инвестиции. В личен план се въздържайте от случайни сексуални връзки – сега те могат да ви донесат повече проблеми отколкото удоволствие.
Седмичен хороскоп Телец
Това е седмица, в която ще имате пълна свобода във всички сфери на живота. Най-успешни ще бъдете във финансовите операции, така че не пропускайте възможностите за увеличаване на доходите ви. Периодът е благоприятен за закупуването на скъпи вещи и златни украшения. За по-сериозни сделки или действия ще имате пълната подкрепа от страна на партньори. В края на седмицата ви очаква приятна изненада свързана със сериозна придобивка.

Седмичен хороскоп Близнаци
Това е седмица, в която трябва да бъдете по-внимателни и умерени във всичко. Вашата настойчивост може да бъде приета за агресия и да предизвика съответната негативна реакция. Няма да може да контролирате хода на събитията, така че действайте предпазливо и винаги имайте резервен план за действие. В края на периода пазете личните си вещи, тъй като има риск да загубите нещо важно и ценно.

Седмичен хороскоп Рак
Началото на седмицата е време, в което да определите рамките на мечтите си. За да може те да бъдат изпълнени гледайте да приключите с тази задача до сряда, след което ще трябва активно да помислите и работите за финансовото осигуряване на желанията ви. Съдбата ще е на ваша страна и макар не много лесно ще успеете да набавите необходимите ви средства.

Седмичен хороскоп Лъв
През тази седмица е добре да забравите за рационалното. Малка материална загуба в началото на периода ще насочи мислите ви към по-важните неща в живота. Ако може да се отдалечите от рутинните ви задължения и отделете цялото си време за дейности свързани с духовността – ще се почувствате неимоверно по-добре и ще се разтоварите психически.

Седмичен хороскоп Дева
Това е седмица, в която трябва да бъдете умерени и предпазливи. Както в личния живот така и на работното място не предприемайте никакви промени, защото те най-вероятно ще променят нещата не във ваша полза. В работата си ще срещате неразбиране, но това е период, който ще трябва да изчакате да премине. Сега е моментът да сте наблюдателни и да тренирате търпението си.

loading...


Коментари