Седмичен хороскоп за седмицата от 6 до 12 август

Седмичен хороскоп Овен Тази седмица бъдете по-умерени на работното място. Оставете емоциите и погледнете фактите, такива каквито са. Нещата са доста благоприятни за вас и не е нужно...

303 0

Седмичен хороскоп Овен
Тази седмица бъдете по-умерени на работното място. Оставете емоциите и погледнете фактите, такива каквито са.

Нещата са доста благоприятни за вас и не е нужно да се изхвърляте толкова много. Личният ви живот има нужда от внимание. Уговорете си срещи с приятели, от петък вечерта до неделя не оставайте време, в което да сте сами. Поставете себе си и своите интереси на първо място без абсолютно никакви угризения. В края на седмицата може да получите обаждане от човек, за когото почти сте забравили. Не е нужно да бъдете злобни, но го върнете там, където му е мястото.
Седмичен хороскоп Телец
През тази седмица ще се наложи да се поизпотите. Имате много дела, които чакат да бъдат довършени. Не си и помисляйте да отложите нещо, започнато за следващата седмица. Рискувате да попаднете в омагьосан кръг. Не губете и време да мислите начини как да се измъкнете от някое задължение. Просто няма да се получи. Шансът ви за успех е сериозен, но няма да падне от небето. Във вторник нервите ви може да не издържат, но не се подавайте на тази слабост. Още в сряда вече ще сте набрали такава скорост, че ако я запазите може да успеете с всичко още до обяд в петък. През почивните дни обърнете внимание на вашите по-възрастни роднини.

Седмичен хороскоп Близнаци
През тази седмица ще сте истински пример за околните. Още в понеделник ще впечатлите всички с уменията си. Не си и помисляйте да се отпускате, тъй като погледите ще са насочени към вас и ще сте отговорни за примера, който давате. В сряда може да преживеете най-необикновената среща, която сте имали до момента. Не се опитвайте да блеснете, а наблюдавайте и трупайте впечатления. Всеки детайл ще има своето значение и важност. Добър ден за изясняване на отношенията ви с любимия човек е четвъртък. За петък си изберете занимание, до което не сте се докосвали преди. Не се страхувайте да експериментите.

Седмичен хороскоп Рак
Тази седмица спокойно може да действате в посока на обновяване на живота ви. Направете промяна във всяка област, за която се сетите и изпитвате желание. Може смело да сменяте цвета на косата ви, стаята, каквото ви хрумне. Идеи няма да ви липсват и намерете верни приятели, които да ви помогнат в замисленото. Не позволявайте да ви разколебаят, но може да се вслушате в някой добросъвестен съвет. Ако живеете сами и вечерите понякога ви измъчват значи е крайно време да си вземете домашен любимец. Приютите са пълни с прекрасни и самотни животни.

Седмичен хороскоп Лъв
Въпросите за решаване, свързани с възпитанието на децата, вече не могат да търпят отлагане. Не се срамувайте да потърсите специализирана помощ. Освен това се вслушайте в съветите на другите, които прекарват повече време с децата ви. Няма нищо страшно, но може да си спестите много главоболия ако реагирате адекватно сега. В здравословно отношение вече може да преминете на по-лека храна, но не се лишавайте от витамини, за да посрещнете предизвикателствата на дните. Опитайте се да мислите за децата си като за ваши приятели.

Седмичен хороскоп Дева
Тази седмица е добре да си направите някои изводи. В работата, за личния живот, приятелствата. Теглете смело чертата и не оставяйте това, което вече не работи, тегли ви назад или ви потиска по един или друг начин. Не се подавайте на съжалението – то никога не е било добър съветник. Сега ще може да бъдете себе си и ще имате много повече време за истински важните неща в живота ви. Благоприятният ефект от всичко това ще усетите още в петък. През почивните дни заминете извън града с любимия ви човек.

loading...