Седмичен хороскоп за седмицата от 6 до 12 ноември

Седмичен хороскоп ОВЕН Трудности Предстоящият седемдневен етап ще е труден за представителите на почти всички зодии. Неблагополучието засяга и Овните. За да успеят в реализацията си, мнозина са...

1176 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Трудности

Предстоящият седемдневен етап ще е труден за представителите на почти всички зодии. Неблагополучието засяга и Овните. За да успеят в реализацията си, мнозина са решили да действат хитро и чрез лъжи. Не се заблуждавайте! Тръгнете ли по този път – най-лесно ще се провалите. Петък и събота са успешни, а неделя ще ви затрудни. Понеделник, вторниик и сряда са успешни в условията на ярко напрежение, а в четвъртък негативните влияния са силни.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Проблеми

За вас ситуацията не е с по-различно развитие от валидното за предния знак. Наличието на нечестни взаимоотношения е постоянно, а този стил винаги гарантира блокиране на шанса за напредък. Към ситуацията следва да се прибавят и проблемите в личен или делови аспект, които силно ви спъват. Успешен петък, напрегната събота и по-благоприятна неделя. Лишените от напрежение делници са вторник и сряда. Понеделник и четвъртък са нервни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Необходими са активни действия

Представителите на Близнаци няма да преодолеят Съдбовните влияния, които спъват реализацията им, а отговорността за неуспеха си ще прехвърлят на друга глава за да останат „чисти”. Тази порочна практика отдавна е разкрита от заобикалящите ви и едва ли ще е полезна в какъвто и да било смисъл. Като цяло периодът е труден. Променлив петък и труден уикенд. Добри делници са понеделник и вторник, а сряда и четвъртък ви носят затруднения.

Седмичен хороскоп РАК

Изразително напрежение

Много напрежение е характерно за Раците през идващия седемдневен етап. Трудностите ще са от различно естество, а най-неприятното ще е, че няма да е възможно да разчитате на нечия помощ в реализацията си. Дори действията ви ще бъдат блокирана от някого. Внимавайте! Условията са тежки. Избягвайте конфликтите. Петък и събота са успешни, а неделя е доста неприятна. Успехът през делниците ще е частичен. Шофьорите да са много внимателни!

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Понижен шанс

Условията, които ви предоставят обществените среди, службата и приятелското обкръжение не разкриват добри възможности за интересуващата ви реализация. Настроението е от особено значение за вас, а сега то не може да се определи като добро. Овладейте нервността си! Много е висока. Петък ще е успешен, ако се владеете. Събота е добра, а неделя – не. Понеделник и вторник са доста благоприятни и успешни, а следващите делници са мъчителни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Възстановете здравето си!

Първата и най-важна задача на Девите е да укрепят здравето си, а с делови ангажименти и други цели да се заемат след това. В това отношение трябва да сте много настойчиви, за да овладеете проблемите. Някои проявяват скъперничество за здравето си, но много скоро ще съжаляват за поведението си. Петък и събота са доста успешни, а неделя е тежка. В понеделник ви липсва шанс, а вторник е успешен. Сряда и четвъртък носят повече напрежение.

loading...