Седмичен любовен хороскоп

Овен Доста любопитни и романтични изненади ще има за вас тази седмица. Ще чуете учудващо любовно обяснение и дори не само едно. Изразете чувствата си смело, независимо дали...

1057 0

Овен
Доста любопитни и романтични изненади ще има за вас тази седмица. Ще чуете учудващо любовно обяснение и дори не само едно.

Изразете чувствата си смело, независимо дали сте готови за взаимност или не.
Не позволявайте на никой да се намесва в решенията ви. Ако сте във връзка бъдете дискретни и не давайте поводи за ревност.

Телец
Периодът ще е малко сложен що се отнася до личните и романтични отношения. Настроението ви е нестабилно и неприятностите, до колкото ги има, ще са в резултат на ваши необмислени изказвания или на разсеяност, поради която ще пренебрегнете съвсем нормално желание на любимия човек.

Не сте толкова комуникативни, колкото обикновено и, дори някой да се опитва да се сближи с вас няма да ви направи впечатление. Може би самите вие ще се чувствате по-спокойни, ако общувате предимно с обичайните си приятели. Те със сигурност няма да ви изненадат.

Близнаци
Ако не сте във връзка не търсете любовта в образа на непознат/а. Обърнете погледа си към хората от своя кръг, към тези с които общувате сравнително често. Ще установите, че някой отдавна ви наблюдава и се стреми да спечели вниманието ви.
В случай, че имате приятел/ка е желателно да сте сдържани. Не завързвайте нови познанства в социалните мрежи. Ще се изкушите да разкажете „подвизите“ си и ще си създадете куп неприятности.

Рак
Прекалено сте чувствителни и на моменти възприемате сигналите неправилно. Любимия човек може да ви направи незначителна забележка, на която да реагирате нелогично и непривично агресивно. Съобразявайте се с обективната действителност и не прекалявайте с капризите.
Необвързаните Раци нямат големи шансове за нова любов. В желанието си да привлечете нечие внимание може да направите лошо впечатление. Препоръчително е да сте сдържани.

Лъв
Помислете до колко е стабилна връзката ви в момента. Ако усещате, че нещо „куца“, че отношенията охладняват, то потърсете причините. Може би са свързани с поведението ви. Понякога се държите прекалено властно и не се замисляте за ефекта от действията си. Дайте възможност на любимия човек да се справя самостоятелно. Само така ще може да изрази чувствата си.
Необвързаните представители на вашия знак ще продължават да блестят в собствената си светлина. Огледайте се внимателно, любовта може би е скрита някъде в сянката около вас.

Дева
Може да ви се стори, че връзката ви вече е лишена от трепет и всичко, което се случва е прекалено стандартно. Не чакайте на готово, проявете инициатива. Спокоен разговор с любимия човек може би ще ви насочи за начина, по който да освежите отношенията.
Въздържайте се от прибързани действия, ако все още нямате приятел/ка. Не е нужно да стартирате връзка само, защото „другите правят така“. През тази седмица не трябва да стигате до крайности в каквато и да било посока. Нито да започвате, нито да прекратявате връзка.

loading...


Коментари