Седмичен любовен хороскоп

Любовен хороскоп Овен В отношенията си с любимия сте малко припряни и взимате прибързани решения, но в края на седмицата емоциите ви ще се успокоят. Очакват ви балансирани любовни...

1431 0

Любовен хороскоп Овен

В отношенията си с любимия сте малко припряни и взимате прибързани решения, но в края на седмицата емоциите ви ще се успокоят. Очакват ви балансирани любовни отношения.

Любовен хороскоп Телец

Тази седмица ще бъде много натоварена за вас, но единствено любимите ви хора ще са тези, които ще могат да ви направят истински щастливи. Опитайте се да прекарвате повече време с вашия партньор, това ще ви се отрази много добре.

Любовен хороскоп Близнаци

Целият декември ще бъде истинска любовна магия за вас. Тази седмица ще получите изненадващо предложение, което ще ви хвърли в облаците от щастие. В любовния ви живот предстоят много хубави моменти.

Любовен хороскоп Рак

С вашия любим ще имате възможност да се насладите на прекрасни мигове заедно. В интимен план всичко ще върви чудесно. За необвързаните, моментът е подходящ да се огледате за някой по-специален…

Любовен хороскоп Лъв

Може би ще ви бъде трудно да се отпуснете и да изживеете интимните мигове. Чувствате се напрегнати, но звездите ви съветват да се отпуснете и да се насладите на възможностите за любов и топли ласки.

Любовен хороскоп Дева

По отношение на любовта, при вас всичко е наред. Ще имате няколко трудни момента, но търпението ви е вашето най-ценно оръжие. Настройте се на вълните на партньора си и ще бъдете много щастливи.

loading...