Седмичен любовен хороскоп

Овен Любовната връзка, започнала с огнени страсти, в момента ви кара да се чувствате несигурни. Налага се да върнете лентата назад и да направите задълбочен анализ на отношенията...

1071 0

Овен

Любовната връзка, започнала с огнени страсти, в момента ви кара да се чувствате несигурни. Налага се да върнете лентата назад и да направите задълбочен анализ на отношенията ви и тяхната перспектива в бъдеще.

Телец

Макар да се чувствате сякаш тъпчете на едно място в любовно отношение, седмицата ви може да се окаже доста по-романтична от очакваното. Не е изключено приятните емоции да са породени от флирт на работното място.
Близнаци

Тази седмица ще трябва да се концентрирате върху работата. Що се отнася до връзката ви, най-добре не влизайте в конфликти, защитавайки трети лица, защото това ще нарани партньора ви.

Рак

Тази седмица ви очакват промени, но към по-добро. Не е изключено да стягате багаж, за да се изнесете при половинката, а защо не и за романтична екскурзия. Други пък от вас могат да започнат да правят сватбени списъци.

Лъв

Лъвове, реагирате прибързано и изпадате в емоционални крайности. Няма нужда от толкова драматизъм във връзката ви, времето ще покаже в каква насока е се развият нещата.

Дева

Любовният ви живот е във възход от началото на годината, така че ще продължи в тази насока. Чувствате се спокойни и в хармония със света около вас.

Везни

loading...


Коментари