Седмичен любовен хороскоп

Научете какво очаква всяка зодия в любовен план тази седмица. Седмичен любовен хороскоп Овен През тази седмица е възможно да осъзнаете, че партньорът ви споделя вашите житейски ценности...

1042 0

Научете какво очаква всяка зодия в любовен план тази седмица.

Седмичен любовен хороскоп Овен

През тази седмица е възможно да осъзнаете, че партньорът ви споделя вашите житейски ценности и това ще ви вдъхнови да предприемете нещо заедно, може би спорт, курс, или пътуване. Като цяло сте настроени за пролетно освежаване във всички аспекти от живота.

Седмичен любовен хороскоп Телец

В отношенията си с любимия сте малко напрегнати и взимате прибързани решения, но в края на седмицата емоциите ви ще се успокоят.

Опитайте се да намерите баланса вътре в себе си.
Седмичен любовен хороскоп Близнаци

Ще бъдете в „похотливо“ настроение през идната седмица. Ако зависи от вас бихте прекарали цялата седмица под завивките с любимия и може би ще се „разболеете“ мистериозно към края на седмицата.

Седмичен любовен хороскоп Рак

Любовният живот на Раците ще бъде повече от хармоничен. Дори и да се стигне до някакво неразбирателство с половинката, Венера ще помогне да възвърнете хармонията.

Седмичен любовен хороскоп Лъв

Лъвовете ще бъдат завладени от нова тръпка, която обещава да бъде гореща и силна. Но дори този мъничък пожар да не прерасне в постоянна любов, не бива да се разстройват.

Седмичен любовен хороскоп Дева

Тази седмица ще бъде много натоварена за вас, но единствено любимите ви хора ще са тези, които ще могат да ви направят истински щастливи. Идват празници, помислете как да организирате голяма семейна среща.

loading...