Седмичен любовен хороскоп

Овен Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите си. В резултат е възможно да нараните чувствата на половинката си, особено ако въпросът е на чувствителна тема....

550 0

Овен

Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите си. В резултат е възможно да нараните чувствата на половинката си, особено ако въпросът е на чувствителна тема.

Телец

Комуникацията с половинката ви ще върви добре.

Възможно е да проведете разговори, свързани с финанси и да решите дали е удачно да предприемете някакви инвестиции.
Близнаци

Ако искате да обсъждате нещо важно с партньора, направете го до вторник. След това комуникацията няма да върви лесно. Всичко е поправимо, ако запазите добрия тон.

Рак

През тази седмица ще ви вълнуват въпроси, свързани с вашата връзка. Постарайте се да избягвате конфликтите и контролирайте желанието си да надделеете над партньора.

Лъв

Няма да липсват драми и за обвързаните представители на зодия Лъв. Ще откриете, че половинката ви е променила своите гледни точки по много общи за вас въпроси. Може би тя или той ще иска да разшири хоризонтите си в друга посока. Добрата комуникация може да изясни всичко.

Дева

Избягвайте важните разговори и критики към половинката ви. Тя ще поиска да отвърне на удара ви. Ако целта ви е да нараните партньора, не забравяйте, че няма как да върнете думите или действията си назад.

loading...