Седмичен любовен хороскоп

Интензивна и наситена с любовни преживявания ще бъде седмицата за различните зодии. Няма да липсват и искри в отношенията на двойките, но не искри от любов, а от...

670 0

Интензивна и наситена с любовни преживявания ще бъде седмицата за различните зодии. Няма да липсват и искри в отношенията на двойките, но не искри от любов, а от спорове помжду им, като в повечето случаи ще приключат в леглото.

Овен

Пълнолунието във вашия знак ще ви накара да се фокусирате върху личните ви нужди в контекста на вашата връзка.

Дали не сте били твърде егоистични за сметка на партньорството?

Ключовата дума във взаимоотношенията е „отношение“. Ако успеете да си я спомните, ще можете да се адаптирате към изискванията на партньорството. Овни, истината е, че най-важните уроци в живота сте научили през гледната точка на друг човек.

Телец

Вярата, която имате във вашето партньорство, ще се засили по най-невероятен начин. Ако напоследък сте имали въпроси относно това в каква посока се развива вашата връзка, чудейки се дали с половинката гледате в една посока, тази седмица всичко ще се промени. Може би ще осъзнаете, че това е партньорът, от когото се нуждаете. Наградите в любовта за вас ще бъдат по-духовно удовлетворяващи, отколкото сте си представяли.

Близнаци

Възможна е драматична промяна в социалния ви живот заради любовния ви такъв. Ще прекарвате повече време с приятели, които се намират във връзка. Ако търсите нова любов, добре е да се въоръжите с търпение. Също така, в случай че вече някой е привлякъл вниманието ви, не бързайте да слагате розовите очила.

Рак

Любовният живот на Раците ще бъде интересен, интензивен. Половинката ви може да прояви силна ревност, желание за контрол. В началото ще се опитате да бъдете търпеливи, сдържани, но както знаем, в природата ви е да се разгневявате бързо. Червените флагове ще ви накарат да напомните на любимия човек, че любовта и контролът са две различни неща.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще се радват на добра комуникация с половинката. Ще може да споделяте идеите си, да разговаряте спокойно за това на какъв етап се намира вашата връзка. В случай, че ви предстои да подпишете договор за общ бизнес или имот, тази седмица ще се радвате на успехи.

Дева

loading...