Седмичен любовен хороскоп: Идват промени!

Очакват ни дни на промени по отношение на любовта. Няма да липсват разногласия, но ще има и много романтика, за някои и нова любов. Какво ви очаква според...

1386 0

Очакват ни дни на промени по отношение на любовта. Няма да липсват разногласия, но ще има и много романтика, за някои и нова любов. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни любовен хороскоп.

Овен

Пригответе се за голяма промяна в любовния ви живот. Тази сряда Юпитер, който сега е във вашия партньорски сектор, ще се противопостави на Уран.

Възможно е да има внезапна промяна в посоката на вашето състояние на взаимоотношенията и тя може да стане по един или друг начин – необвързаните да намерят нова половинка, а обвързаните да прекратят връзка. Добрата новина е, че вие ще решавате, ще контролирате желанията си. Голямата промяна идва.

Телец

Последната седмица на септември ще бъде с много романтични перспективи за вас, Телци. С вашата управляваща планета – Венера, която се движи през вашия любовен сектор, до 26 октомври имате големи шансове за нова любовна тръпка. Тази седмица обаче има едно предупреждение.

В петък Венера ще се противопостави на Нептун. Може да се окажете разочаровани от някого, с когото се срещате на този етап. За щастие ще преминете успешно през тези емоции, защото душата ви е отворена за нова любов.

Близнаци

В началото на седмицата може да се почувствате така, сякаш вие и вашият партньор не сте на едно мнение по много въпроси. Ще ви се струва, като че той или тя са по-студени към вас. От друга страна и двамата няма да сте готови на компромиси.

За щастие в петък комуникацията ще се подобри, разговорите ще бъдат много по-приятни и ще сте готови на отстъпки. Ако сте необвързани, може да задълбочите комуникацията с някого, с когото смятате, че можете да имате истинска връзка.

Рак

Докато обикновено в любовта не се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате, тази седмица ще трябва да бъдете реалисти. Възможно е вашето виждане за перфектната романтика да се размине с реалността и да останете леко разочаровани, независимо дали сте на първа среща или имате сериозна връзка. Задайте вашите стандарти, но не ги правете невъзможни за човека срещу вас.

Лъв

Обвързаните представители на зодията ще играят игрички с любимия човек, които от една страна ще ги изтощят, а от друга ще ги накарат да се почувстват истински развълнувани. Ще обсъдите важни житейски въпроси, засягащи връзката ви. След събота ще ви бъде много по-лесно да вземете заедно решенията.

Дева

Девата винаги е критична и може да намери нещо нередно във всеки един момент. За съжаление тази ваша черта може да саботира романтиката ви. Всеки допуска грешки, но е важно да подходите с разбиране.

loading...