Седмичен любовен хороскоп от 16-22 април

Овен Тази седмица може да се окаже проблематична за любовта. Ако се намирате във връзка ще има неща, които ще премълчите и няма да споделите на половинката си....

1430 0

Овен
Тази седмица може да се окаже проблематична за любовта. Ако се намирате във връзка ще има неща, които ще премълчите и няма да споделите на половинката си.

Това единствено ще доведе до по-голямо безпокойство за вас. Въпреки тази седмица да не е най-подходяща за важни разговори с половинката ви, обмислете след това кога да изчистите различията в нагласите ви.
Телец
По отношение на любовта разочаровани ще се почувстват и Телците, особено ако очаквате някаква подкрепа от страна на половинката си. Възможно е той или тя да не приветства вашите стремежи. Това ще ви обърка и накара да се замислите дали да не се откажете. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек.

Близнаци
Близнаците ще трябва да бъдат изключително внимателни по отношение на любовта и приятелския си кръг. Възможно е да се появи някой, който да се опита да наруши хармонията между вас и половинката. Не се поддавайте на манипулации. Случката може да ви накара да се отдръпнете от това приятелство в името на любовта.

Рак
Някакви служебни недоразумения е възможно да препречат пътя на Раците. Те ще потърсят подкрепата на половинката си, но дали ще я получат? За съжаление той или тя може да демонстрират, че не са съгласни с вашата позиция. Също така може да останете с усещането, че половинката ви не помага в домашните задължения.

Лъв
Обвързаните Лъвове може да останат сексуално неудовлетворени през тази седмица. Вероятно вие и половинката ви имате неразрешени проблеми или премълчани желания. Вместо да се затваряте в себе си и да поставяте граници, проявете повече смелост и разговаряйте открито. Нека вашата половинка разбере чувствата и желанията ви, ако в някакъв момент сте били наранени от него или нея.

Дева
Някакъв проблем може да доведе до подкопаване на взаимоотношенията с половинката. Вероятно има неразрешени казуси, които сте отлагали до този момент. Няма да може да продължите и да се преструвате, че всичко е наред. Първата стъпка, която трябва да направите е желанието да промените ситуацията, след това да положите повече усилия, за да върнете хармонията помежду ви.

loading...


Коментари