Седмичен любовен хороскоп от 29 януари до 4 февруари-Една зодия ще има нов обожател

С идването на новия месец, се появяват и нови възможности в любовта. За някои зодии седмицата ще бъде пълна с нови преживявания, а за други предстоят трудни моменти....

1009 0

С идването на новия месец, се появяват и нови възможности в любовта. За някои зодии седмицата ще бъде пълна с нови преживявания, а за други предстоят трудни моменти.

Ето какво вещаят звездите за любовния ви живот през тази седмица:

Овен

Имате изряден план за седмицата и за всичко, което желаете да направите с любимия си тези дни. Ще успеете да сбъднете някои негови големи желания и връзката ви ще се радва на красиви моменти.

Телец

В любовен аспект се подгответе за разочарования и неприятни усещания. Възможно е да пострадате в любовта, но не се отчайвайте, всичко е временно.

Близнаци

Напоследък любовният ви живот и кариерата ви се случват на едно място. Бъдете внимателни, защото това може да ви изиграе лоша шега.

Това за вас ще бъде седмицата на големите промени. Ще получите страхотна новина, която ще промени живота ви.

Лъв

В любовен аспект всичко върви по мед и масло. Не се настройвайте за бурна романтична седмица, защото отношенията ви ще бъдат спокойни и плавни и това е най-добрият вариант за момента.

Дева

Бъдете предпазливи в емоциите и изказванията си към вашия партньор. Постарайте се да не създавате конфликти в отношенията по между си.

loading...