Седмичен любовен хороскоп-В интимен план ще им се задоволят всичките желания на 3 зодии

За кои зодии любовта ще бъде най-важна тази седмица? Разберете какво казват звездите за романтичните ви отношения в следния любовен хороскоп за седмицата! Седмичен любовен хороскоп Овен В...

1087 0

За кои зодии любовта ще бъде най-важна тази седмица? Разберете какво казват звездите за романтичните ви отношения в следния любовен хороскоп за седмицата!

Седмичен любовен хороскоп Овен

В любовта ви върви като по вода! Всичко се получава прекрасно между вас и вашата половинка. Необвързаните се чувстват също перфектно в романтичните отношения с противоположния пол.

На хоризонта се задават чудесни моменти за страст.
Седмичен любовен хороскоп Телец

Минавате през трудни етапи с половинката си. Това е напълно нормално предвид любовното напрежение покрай празниците. В края на седмицата всичко ще се нареди и ще се чувствате щастливи и спокойни.

Седмичен любовен хороскоп Близнаци

Очакват ви романтични изненади, които ще ви донесат благоприятни усещания. На хоризонта се очертават много интересни събития. И за обвързаните и за свободните периодът е прекрасен в любовен план.

Седмичен любовен хороскоп Рак

Буря от страст ви предначертават звездите в този период. Можете да се подготвите още от сега за сексуален маратон.

Седмичен любовен хороскоп Лъв

Ако все още търсите своята половинка, по-добре спрете да се оглеждате, а помислете за себе си – тогава той или тя ще се появи като ваш спасител и вдъхновител. Ако сте във връзка, дайте всичко от себе си, за да балансирате отношенията си.

Седмичен любовен хороскоп Дева

Греете и бликате от енергия и емоции. В романтичен и любовен план всичко е наред. Точно този период ще имате много време за половинката си или за нови запознанства с интересни личности.

loading...