Седмичен любовен хороскоп за 22-26 октомври

Овен Ако се намирате в сериозна връзка, но все още не живеете под един покрив с половинката си, тази седмица може да вземете решение, което да ви събере...

779 0

Овен

Ако се намирате в сериозна връзка, но все още не живеете под един покрив с половинката си, тази седмица може да вземете решение, което да ви събере в един дом. От друга страна, ако се намирате в неангажираща връзка, има шанс нещата помежду ви да се развият в нещо по-сериозно.

Телец

Ще се радвате на хармония между вас и половинката. От сряда до петък Венера ще ви даде своята подкрепа в комуникацията. Възможно е да вземете и важни решения, свързани с финанси. Отдайте се на романтични моменти.

Близнаци

Очаквайте финансов тласък тази седмица! Ключова фигура тук може да бъде вашата половинка. Доверието между вас и любимия човек ще се повиши, а също така ще се чувствате по-ценни за него или нея от всякога.

Рак

Готови ли сте за прилив на романтика и приятни любовни емоции? Ако се намирате във връзка, влиянието на планетата на любовта ще ви помогне да се насладите един на друг по истински начин. Наслаждавайте се на моментите!

Лъв

Романтиката ще ви преследва през тази седмица. Вие и половинката ви сте жадни за повече моменти, в които да прекарате време заедно. Ако има някакъв хаос във връзката ви, опитайте се да поправите нещата.

Дева

Социалният ви живот ще бъде ключът към любовния ви такъв. Възможно е да получите признание от приятел, което да ви разкрие неговата любов. Има и друга възможност за вас, която крие ново и интересно запознанство в интернет. Бъдете отворени.

loading...