Седмичен любовен хороскоп за първата седмица на октомври

Първата седмица на октомври се очертава романтична за всички зодиакални знаци. Тези, които нямат половинка до себе си не трябва да се отдават на повече забавни моменти и...

957 0

Първата седмица на октомври се очертава романтична за всички зодиакални знаци. Тези, които нямат половинка до себе си не трябва да се отдават на повече забавни моменти и срещи. Не са изключени драми, семейни проблеми, но и много страст.

Овен

Вие се отличавате с впечатляващ интелект и това прави лесно привличането на обожатели. Не пропускайте да споделите вашите интересни идеи, използвайте хумора си и уменията за флирт. Внимавайте с емоциите в сряда вечер. Почивните дни може да се окажат вълнуващи и вие да откриете любовта, романтиката и еротиката.

Телец

Четвъртък и петък може би ще поставите началото на нови онлайн запознанства или флирт. Внимавайте в сряда. Седмицата се очертава да е вдъхновена от романтиката и вие ще искате да дадете свобода на чувствата си. Ако имате половинка до себе си организирайте нещо приятно и забавно за почивните дни.

Близнаци

Търсите усамотение още в началото на седмицата. Време е да се социализирате. През почивните дни не е изключено да срещнете интересен човек, който да впечатлите с вашите ум и знания. Ако имате половинка до себе си, планирайте романтично бягство през уикенда.

Рак

Спомени за миналото и вдъхновение от любовта. Такава се очертава за вас седмицата. Внимавайте в сряда. В края на седмицата звездите показват, че вие ще бъдете като магнит за нови обожатели. Бъдете смели, направете крачка напред към обекта на вашето желание и организирайте един уикенд с много плам и романтика.

Лъв

Още в началото на седмицата на някои от вас ще се наложи да участват в групов проект, който може да ви донесе и романтични изживявания. Вашата харизма ще бъде най-силна през почивните дни и това няма да остане незабелязано. Ако имате половинка до себе си, забавлявайте се и внесете малко разнообразие във вашата връзка.

Дева

В края на седмицата и по-специално четвъртък и петък на приятелско събитие не е изключено да срещнете някой, който да привлече вниманието ви. Почивните дни се отдайте на чувствен секс. Ако сте необвързани може да срещнете някой от миналото ви или да мислите за него.

loading...