Седмичен любовен хороскоп за периода от 12 до 18 ноември

Любовната седмица, която очаква зодиите, ще бъде изпълнена с приятни емоции за 4 зодии, които ще имат романтични преживявания с половинките си или ще се запознаят с нови,...

802 0

Любовната седмица, която очаква зодиите, ще бъде изпълнена с приятни емоции за 4 зодии, които ще имат романтични преживявания с половинките си или ще се запознаят с нови, понециални партньори, които ще ги накарат да се чувстват специални.

Овен

Тази седмица Венера ще влезе във вашия сектор на партньорствата. Ако се намирате във връзка, вие и половинката ви ще бъдете на една и съща вълна, ще искате едни и същи неща.

Необвързаните Овни имат шанс за интересно запознанство, което може да се окаже и вашата голяма любов. Звучи силно, но такава е силата на Венера.

Телец

Ако в последните дни сте се чувствали объркани по отношение на любовта и връзката ви, сега това ще се промени. Всъщност вашите отношения са на път да се превърнат в процес на даване и приемане. Тези от вас, които скоро са се запознали с някого, но той е бил резервиран, сега може да ги изненада приятно. Любовната магия се дължи на вашия владетел – Венера.
Близнаци

Ще бъде една интересна седмица за любовта. Необвързаните Близнаци може да срещнат някого, с когото да почувстват истинска връзка. Венера ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката, което ще ви даде много положителна енергия да срещнете специален човек. Ако обаче сте обвързани, нещата са по-различни. Меркурий ще бъде ретрограден в сектора на отношенията ви. Може да се почувствате объркани и незадоволени от връзката си.

Рак

Онези от вас, които са били в конфликт с партньора, тази седмица ще се радват на повече хармония и мир в отношенията. Ще имате възможността да изгладите несъгласията. Възстановеният мир у дома е като музика за ушите ви. Необвързаните Раци може да се запознаят с нова личност, благодарение на роднина или приятел.

Лъв

Юпитер сега е във вашия романтичен сектор, правейки ви най-щастливия от всички зодиакални знаци, когато става дума за любов. Но не бива да забравяте, че Меркурий ще се превърне в ретроградна в същата област на вашата графика в петък. Какво означава това? Най-вероятно ще трябва да направите избор между стар и нов любовник.

Дева

Тази седмица Марс ще се премести в партньорския ви сектор и ще остане там до 31 декември. Това означава необикновени моменти с любимия човек в спалнята. Ще може да се отдадете на вашите фантазии, ще се почувствате по-сигурни в ръцете на другия. От друга страна Марс може да доведе до конфликт, но и двамата с партньора ще успеете да го преодолеете.

loading...