Седмичен любовен хороскоп за периода от 21 до 25 януари

Овен Не е изключено да се чувствате така, сякаш любовният ви живот „буксува“ на място. Това може да е далеч от реалността, но вие все пак да го...

307 0

Овен

Не е изключено да се чувствате така, сякаш любовният ви живот „буксува“ на място. Това може да е далеч от реалността, но вие все пак да го усещате.

Замислете се дали не искате да споделите нещо, което ви тежи.
Телец

Поставяйте истината над всичко останало – това трябва да ви движи през седмицата. Може би дълго пазени тайнище излязат наяве, не се опитвайте да замаскирате истината, защото тя винаги излиза в крайна сметка.

Близнаци

Ще търсите комуникация, ще имате въпроси, но половинката сякаш ще ви отбягва. По-добре реагирайте спокойно и действайте според ситуацията. Проявете завидно търпение, защото ще ви отнеме повече време да получите отговорите, от които се нуждаете.

Рак

Дълбоката ви емоционалност може да ви вкара в беля през новата седмица. Не е изключено да се появят проблеми на любовния фронт и половинката да ви манипулира, защото много добре познава чувствителната ви душа. Не се оставяйте, запазете самообладание.

Лъв

Може би усещате как с партньора се отдалечавате един от друг. Причините може да са стотици и всичко да е временно, но може и целите в живота ви да се разминават генерално. Обсъдете какво очаквате един от друг и се разберете.

Дева

Седмицата се очертава спокойна за представителите на зодията. Ако възникнат спорове и дребни проблеми, те ще са от битов характер и свързани с финансите на семейството.

[любов]

loading...


Коментари