Седмичен любовен хороскоп за периода от 28 януари до 1 февруари

2 зодии ще бъдат във вихъра на любовта тази седмица и романтиката ще властва над отношенията им. Една от зодиите обаче ще изпита огорчение в любовен план и...

369 0

2 зодии ще бъдат във вихъра на любовта тази седмица и романтиката ще властва над отношенията им. Една от зодиите обаче ще изпита огорчение в любовен план и няма да ѝ е много приятно, но това ще бъде временно.

На седмото небе от щастие ще се намиа пък една от зодиите.
Овен
През тази седмица трябва да бъдете отворени за любовта и всичко, което тя ми може да ви предложи. Приемете, че тя има други форми и проявления, извън вашите възприятия.

Телец
Телците ще бъдат доста раздвоени в сексуално отношение . В главата им се въртят стотици сценарии и фантазии, а в действителност либидото им е с отрицателна температура. Може би е време за чаша хубаво вино!

Близнаци
Близнаците ще изпитат разочарование в любовен план. За щастие, няма да бъде свързано с предателство или изневяра, но не е изключено да разберете, че половинката не вярва във вашите цели и мечти и най-вече в осъществяването им.

Рак
Дайте си сметка какво точно търсите в любовта. Може би очаквате нещо, което е на практика невъзможно или пък партньорът изобщо не подозира за желанията ви.

Лъв
Обвързаните Лъвове ще са на седмото небе от щастие – те са обгрижвани, обичани и се чувстват чудесно в отношенията си. За разлика от тях, необвързаните започват да се чувстват все по-самотни.

Дева
Определено няма да можете да се похвалите с особено романтична седмица. Възможно е да възникне напрежение между вас заради служебни задължения и въпреки че няма нищо общо с партньора ви, то по някакъв начин ще се усети помежду ви.

loading...