Седмичен любовен хороскоп за периода от 4 до 8 юни

Ето какво очаква всяка зодия в любовен план тази седмица. Овен Сексуалният ви живот е повече блян, отколкото реалност. Вероятно не получавате достатъчно внимание и ласки от любимия...

1578 0

Ето какво очаква всяка зодия в любовен план тази седмица.

Овен

Сексуалният ви живот е повече блян, отколкото реалност. Вероятно не получавате достатъчно внимание и ласки от любимия човек и това се дължи на обстоятелства извън вашия контрол.

Телец

Тази седмица определено няма да бъде най-романтичната ви, защото служебните задължения ще изместят от фокус любовта.

Все пак, не се изолирайте напълно от половинката.
Близнаци

Имате големи очаквания към половинката си, когато става въпрос за споделяне на идеи или провеждането на дълбоки разговори. Партньорът ви с радост ще ви отдели нужното внимание, което ще ви зарадва.

Рак

Чувствате се готови да направите промени в любовния си живот. Това може да е задълбочаване на отношенията между вас и половинката ви или прекратяване на досегашната връзка.

Лъв

Ако скоро сте започнали нова любов, има шанс тя да прерасне в нещо истинско. Сега е моментът да изгладите всякакви недоразумения между вас и любимия човек.

Дева

Опитайте се да спорите по продуктивен начин и запазете добрия тон, в противен случай има опасност събитията да не се развият според очакванията ви.

loading...