Седмичен любовен хороскоп за периода от 5 до 9 ноември

Любовта и романтиката ще бъдат на страната на 2 зодии, които ще са на седмото небе и ще изживеят приятни романтични мигове с половинката си. Овен През тази...

571 0

Любовта и романтиката ще бъдат на страната на 2 зодии, които ще са на седмото небе и ще изживеят приятни романтични мигове с половинката си.

Овен

През тази седмица може да усетите любовна магия между вас и ваш приятел. Ако усещанията ви са взаимни, не се колебайте да направите първата крачка.

Като цяло, това не е седмица, в която трябва да си останете у дома. Бъдете по-комуникативни.
Телец

Романтиката и професионалният живот ще се срещнат тази седмица. Възможно е да започнете нови взаимоотношения с някого, който ви е помогнал в кариерата или ако сте обвързани, да стартирате бизнес с половинката ви. Дните са благоприятни, затова се възползвайте от събитията.

Близнаци

За обвързаните представители на зодията предстоят вълшебни моменти и интересни пътувания. Те може да са зад граница. Друга възможност е да посетите заедно курс или семинар. Седмицата е спокойна и хармонична за любовта ви.

Рак

Пригответе се за една страстна седмица с любимия човек. Ще проявите повече смелост да споделите някои от най-големите ви еротични желания. За щастие, на него ще му допаднат идеите ви за повече разнообразяване на сексуалния живот. Това ще задълбочи емоционалната връзка помежду ви.

Лъв

Обвързаните представители на зодията ще вземат много важно решение за бъдещето на връзката си. Възможно е това да е следваща стъпка за общо съжителство, новина за бебе или предложение за брак.

Дева

Вашият любовен живот и работата ви ще са неразривно свързани. Възможно е да отправите или да получите покана за среща от колега или тепърва да усетите някаква тръпка с някого от офиса. Обвързаните представители на зодията също ще се радват на хармония в любовта.

loading...