Седмичен любовен хороскоп за седмицата от 18 до 24 септември-3 зодии ще се носят на крилете на любовта!

Любовен хороскоп Овен Разлика в разбиранията между вас и любимия човек, може да окаже негативно влияние върху сексуалния ви живот. Ще се чувствате некомфортно да изразите своите мисли и...

1571 0

Любовен хороскоп Овен
Разлика в разбиранията между вас и любимия човек, може да окаже негативно влияние върху сексуалния ви живот. Ще се чувствате некомфортно да изразите своите мисли и чувства. Ако премълчите, това ще задълбочи проблема. В края на седмицата има шанс нещата да се подобрят.

Любовен хороскоп Телец
Въпрос, свързан с финанси, може да наруши хармонията във връзката ви. Възможно е вместо да бъдете единни в проблемите си, да се появи апатия и да се отдалечите един от друг. Може би ще ви трябва подкрепата на близък приятел или роднина, който ще помогне за възобновяването на хармонията помежду ви.

Любовен хороскоп Близнаци
През тази седмица обвързаните представители на зодията ще чувстват по-малко подкрепата на своята половинка, когато става въпрос за професионални цели. Той или тя може да се чувстват застрашени от това, което искате да постигнете по отношение на кариерата си. Поговорете с любимия човек и му споделете, че това не го правите за сметка на връзката ви.

Любовен хороскоп Рак
Още в началото на седмицата работата ще надделее над романтиката във връзката ви. За щастие ще успеете да се справите с работните проблеми и в петък ще може да се радвате на повече хармония с любимия човек. Венера и Плутон се движат през вашия сектор на връзката. В почивните дни имате възможност да си дадете време само за вас и любимия човек и да засилите близостта си. Не изпускайте тази възможност.

Любовен хороскоп Лъв
Любовни терзания ще има и за обвързаните Лъвове. Ще има поне един значим въпрос, който ще трябва да обсъдите с любимия човек. Не се опитвайте да игнорирате проблемите, ако е необходимо се изправете пред суровата реалност. Нерешените проблеми ще повлияят отрицателно на интимността с любимия човек. Има шанс да разрешите нещата и да се радвате на щастието си.

Любовен хороскоп Дева
Възможно е да има разминавания между вас и половинката ви относно разбиранията ви за семейния живот. Не действайте прибързано, защото това само ще влоши нещата. Отнасяйте се с грижа. Романтиката и разбирането един към друг може бързо да оправи разногласията.

loading...