Седмичен любовен хороскоп за седмицата от 18 до 24 септември-3 зодии ще се носят на крилете на любовта!

Любовен хороскоп Овен Разлика в разбиранията между вас и любимия човек, може да окаже негативно влияние върху сексуалния ви живот. Ще се чувствате некомфортно да изразите своите мисли и...

1491 0

Любовен хороскоп Везни
Желанието ви да обсъждате сексуалния живот с партньора почти ще липсва. Имате липса на енергия и либидото ви вероятно е понижено. Не се концентрирайте толкова върху физическата страна на връзката ви, а обърнете внимание на здравословното си състояние.
За щастие краят на седмицата може да се окаже положителен за вас и половинката и да се сближите с любимия човек още по-силно на духовно ниво.

Любовен хороскоп Скорпион
Спад в либидото и усещането за физически и емоционален баланс ще се наблюдава и при Скорпионите. Не забравяйте, че е нормално да преминавате през спадове и върхове. Възможно е партньорът ви по някакъв начин да е виновен за вашата емоционална криза. Може би е добре да поговорите и да споделите вашите усещания.

Любовен хороскоп Стрелец
Може да почувствате спад в мотивацията тази седмица заради семеен проблем. Ще имате усещането, че всичко е извън контрол. В резултат любовният ви живот може да пострада, тъй като ще ви липсва нужната енергия, която обикновено влагате. За щастие любимият човек ще подходи с разбиране и подкрепа към вас. Облегнете се на любовта.

Любовен хороскоп Козирог
Комуникацията между вас и половинката може да бъде нарушена. В резултат може да се отдалечите един от друг. Ако решите да разговаряте преди петък е възможно да се почувствате така, сякаш гласът ви не се чува. Друга възможност е да изпитвате страх и притеснение да споделите вашите емоции. След края на седмицата ще се върнете в силата си.

Любовен хороскоп Водолей
Слънцето ще се премести във вашия знак този четвъртък, което ви предлага изобилие от жизненост и хубави емоции в любовта. Хармонията между вас и любимия човек ще се подобри и дори е възможно да започнете да правите планове за някаква инвестиция.

Любовен хороскоп Риби
Временният спад в енергията не трябва да се отразява негативно върху романтиката във връзката ви. Въпреки че служебните задължения ще ви накарат да се чувствате без сили, направете всичко възможно да задържите любовта и разбирателството във връзката ви.

loading...