Седмичен любовен хороскоп за 5-11 юни: Нова любов за две от зодиите

Овен По отношение на любовта определено това няма да бъде най‐лесната ви седмица. Възможно е да изпитате неудовлетворение в работата си и гневът ви да рефлектира върху половинката....

1299 0

Овен

По отношение на любовта определено това няма да бъде най‐лесната ви седмица. Възможно е да изпитате неудовлетворение в работата си и гневът ви да рефлектира върху половинката. Внимавайте с емоциите. В края на седмицата добрата комуникация помежду ви ще се възвърне.

Телец

Може да се чувствате по‐напрегнати по отношение на любовния ви живот. Възможно е различия между вас и любимия човек да нарастват.  Не прикривайте вашите чувства и емоции, но не забравяйте и да запазите добрия тон при комуникация.

Близнаци

Новолунието във вашия знак в четвъртък, може да донесе ново начало за вас в любовния ви живот. Ако сте чакали идеалното време, за да преследвате нова цел, не забравяйте да действате в рамките на следващите няколко седмици. За обвързаните представители на зодията това ще бъде и времето, в което ще могат да отворят диалог с партньора си за теми, които не са обсъждали по‐рано. Ще бъдете приятно изненадани от комуникацията помежду ви.

Рак

Хармонията в любовта ще бъде нарушена и за представителите на зодия Рак. Възможно е половинката да не ви оказва така търсената от вас подкрепа. Може да се окаже, че той или тя дори ви саботират в постигането на целите ви, свързани с кариерата. Вероятно партньорът ви се страхува успехите ви да не застрашат по някакъв начин връзката. Не забравяйте да говорите с любимия човек, преди нещата да са станали необратими.

Лъв

Емоционална ще бъде седмицата за Лъвовете. Началото ѝ ще бъде продиктувано от повече спорове, напрежение, което може да се дължи на работата ви и това няма как да не се отрази на връзката ви. За щастие любимия човек ще прояви търпение и разбиране и в края на седмицата ви очаква затопляне на взаимоотношенията и романтика.

 Дева

Ако се намирате в във връзка, то борбата за власт между вас и половинката ще се усети силно в края на седмицата. Тя ще е свързана с теми като секс или разрешаването на битови проблеми. Възможно е единият от вас да иска дете, а другият все още да не е готов за тази стъпка. Друга възможност е да не се чувствате удовлетворени в спалнята. Разговорите ще помогнат да изясните недоразуменията.

 Везни

loading...