Седмичен любовен хороскоп

Седмицата се очертава романтична за всички зодиакални знаци. Тези, които нямат половинка до себе си не трябва да се отдават на повече забавни моменти и срещи. Не са...

1076 0

Седмицата се очертава романтична за всички зодиакални знаци. Тези, които нямат половинка до себе си не трябва да се отдават на повече забавни моменти и срещи. Не са изключени драми, семейни проблеми, но и много страст.

Овен

Вие се отличавате с впечатляващ интелект и това прави лесно привличането на обожатели. Не пропускайте да споделите вашите интересни идеи, използвайте хумора си и уменията за флирт. Внимавайте с емоциите в сряда вечер. Почивните дни може да се окажат вълнуващи и вие да откриете любовта, романтиката и еротиката.

Телец

Четвъртък и петък може би ще поставите началото на нови онлайн запознанства или флирт. Внимавайте в сряда. Седмицата се очертава да е вдъхновена от романтиката и вие ще искате да дадете свобода на чувствата си. Ако имате половинка до себе си организирайте нещо приятно и забавно за почивните дни.

Близнаци

Търсите усамотение още в началото на седмицата. Време е да се социализирате. През почивните дни не е изключено да срещнете интересен човек, който да впечатлите с вашите ум и знания. Ако имате половинка до себе си, планирайте романтично бягство през уикенда.

Рак

Спомени за миналото и вдъхновение от любовта. Такава се очертава за вас седмицата. Внимавайте в сряда. В края на седмицата звездите показват, че вие ще бъдете като магнит за нови обожатели. Бъдете смели, направете крачка напред към обекта на вашето желание и организирайте един уикенд с много плам и романтика.

Лъв

Още в началото на седмицата на някои от вас ще се наложи да участват в групов проект, който може да ви донесе и романтични изживявания. Вашата харизма ще бъде най-силна през почивните дни и това няма да остане незабелязано. Ако имате половинка до себе си, забавлявайте се и внесете малко разнообразие във вашата връзка.

Дева

loading...