Седмицата на 15-ти октомври ще бъде невероятна за тези три зодии

Октомври е най-мистичният месец от цялата година поради толкова много причини! Една от тях е, че по-голямата част от периода минава под знака на зодия Везни, която окъпва...

553 0

Октомври е най-мистичният месец от цялата година поради толкова много причини! Една от тях е, че по-голямата част от периода минава под знака на зодия Везни, която окъпва Вселената с красота, социално вълнение, човешко разбиране и най-важното – баланс. Везните улавят всичко, което е есента. След диво и силно лято, когато енергията е бушувала, сега е време да потърсим хармонията в себе си. Ако познавате представител на тази зодия, значи знаете за каква тръпка става дума – именно с това ще е изпълнен месеца.

Тази седмица ще бъде страхотен за три зодии, както и за хората, чийто асцендент се намира в някой от тези знаци:

БЛИЗНАЦИ

Меркурий се намира в шестия ви дом на рутината и работата и сте твърдо решени да се справите с всяка една задача от списъка си, да възстановите здравето си и да влезете в здрава рутина. И това ще се случи! Освен това осмият ви дом е окрилен от луната в Козирог, което с прости думи означава, че усилената ви работа ще даде плодотворен резултат. Внимавайте да не се задълбочавате в ненужни детайли, тъй като прекаленото премисляне на нещата може да отнеме от енергията ви.

loading...