Седмицата на 22 октомври ще бъде прекрасна (и много страстна!) за тези 3 зодии!

Предстои голяма промяна в енергиите, свързана с факта, че Слънцето влиза в знака на Скорпион на 23-ти октомври. Излъчвайки тъмната и мистична сила в дълбините на душите ни,...

295 0

Предстои голяма промяна в енергиите, свързана с факта, че Слънцето влиза в знака на Скорпион на 23-ти октомври. Излъчвайки тъмната и мистична сила в дълбините на душите ни, сезонът на Скорпиона е време на снизходителните тайни, копнеж към мистериите и най-важното – най-духовния секс, познат на човека. Наистина, свържете се с палавото си Аз. Лично на мен сезонът на Скорпиона ми е един от любимите, тъй като ме насърчава да ровя надълбоко и да търся моя смисъл във всеки аспект от живота. Из Вселената тече поезия – пийте всяка последна капка! За щастие, някои от нас ще поемат повече от ефектите на мощната енергия на този знак и затова седмицата на 22 октомври 2018 ще бъде най-добрата за зодиите Телец, Рак и Скорпион. Ще бъдете също толкова щастливи, ако и асцендентът ви попада в някой от тези знаци.

Телец

Пълнолунието във вашия знак е събитието на седмицата, затова се възползвайте от цялата тази космическа енергия. Това ще ви вдигне и отнесе на много красиви места.

Когато пълнолунието се случи в първия дом на Аза, това е дълбок и емоционален момент на трансформация и осъзнаване. Личните чувства ще станат основна тема и ще се сблъскате с отварящи очите разбирания за това кои сте и в кого ще се превърнете. Тъй като пълнолунието е в съвпад с Уран – планетата на неочаквана и радикална промяна, можете да очаквате многобройни изненади както в личния си живот, така и в целия свят. Тези изненади може да бъдат точно благословията, за която сте се надявали. Но ако са по-трудни, просто стиснете зъби и се доверете на Вселената, че всичко е за добро.

Рак

loading...