Сега е моментът: Рускините се оплакват от липса на мъже

Жителките на Русия се оплакват от недостиг на мъже и техните пари, пише Newsweek. Разходете се из улиците на Москва, влезте в кафенета, магазини и ресторанти, погледнете в...

1212 0

Жителките на Русия се оплакват от недостиг на мъже и техните пари, пише Newsweek. Разходете се из улиците на Москва, влезте в кафенета, магазини и ресторанти, погледнете в апартаментите, и там са те – самотните руски жени, седящи заедно с други самотни жени, отбелязва изданието. Те редовно се обличат така, сякаш отиват на  опера или на модно шоу, се казва още  в материала.

Като водещ пример, изданието описва  историята на 51-годишната Елена Лазарева и 29-годишната й дъщеря Екатерина от Москва. И двете искат да обичат и да  се омъжат, но не и за „който и да е мъж“, се казва в статията. „Той трябва да ми отговаря и на финансово, и на морално ниво, но къде да го намеря? Свободни  мъже не останаха „- каза със смях Лазарева- старша.

Изданието се позовава на руската статистика, според която в съвременна Русия  жените са с 10.5 милиона повече, отколкото мъжете, и се позовава на депутата от Държавната Дума Татяна Moскалкова, която отбелязва, че средната възраст на мъжете в страната е 36 години, а на жените – 41 години.

loading...