Сексуалните фантазии на зодиакалните знаци

Това, под каква звезда е роден човек, определя не само характера му, но и неговата сексуалност. Проверете дали вашите сексуални предпочитания и фантазии съвпадат с това, което казват...

1108 0

Това, под каква звезда е роден човек, определя не само характера му, но и неговата сексуалност. Проверете дали вашите сексуални предпочитания и фантазии съвпадат с това, което казват звездите за вас.

1. Овен

Овен в сексуалните си фантазии не познава граници: той е против скучния секс в леглото, той се нуждае, най-малкото от това, да „маркира“ всеки ъгъл на апартамента, и всеки храст в природата. В банята, кухнята, хола, в коридора, отново и отново, и в кръг – Овен няма умора. Идеалните любовници за Овен са Лъвовете или Скорпионите.

2. Телец

Телец винаги се стреми да угоди на партньора си, неговата задача – е да доставя, а не да получава удоволствие. Той внимателно ще разгледа всеки сантиметър от тялото на любимия човек, ще прави с него невероятни неща до тогава, докато чуе от партньора си стонове на удоволствие.

Страстни целувки и докосвания – любимото забавление на Телец. За Телец идеален партньор в секса е Рак.

3. Близнаци

Те са идеални кандидати за секс с трима или повече участници. Те са универсални любовници, гъвкави, с буйно сексуално мислене. Най-добрият сексуален партньор за Близнаците е Стрелец.

4. Рак

Те са много мили в тяхната сексуалност. Те обичат романтиката, свещи, листенца от рози, слабо осветление – това е идеална сексуална фантазия за лицата, родени под този знак.

За Рак ключов фактор е прелюдията. Ако Ракът не бъде приласкан качествено, нищо добро не се случва. Ракът ще се чувства удобно в леглото с Телец и Дева.

5. Лъв

Лъвът обича да доминира в леглото. За разлика от Телец, който ще направи всичко възможно, за да достави удоволствие на партньора, Лъвът ще действа с прецизност, само че в обратното: всички в името на собствения му комфорт.

Идеалният партньор за Лъва ще е Скорпион или друг Лъв.

6. Дева

Девите са прецизни и често е разстройват, когато техните идеални сексуални фантазии не са превръщат в реалност. В главите им зрее образа на идеалния секс, той отлежава и ако сценарият не се изпълнява, това разочарова Девата. Девите трябва да спрат да контролират всичко и да се научат да се доверяват на партньора, за да се отпуснат и да се забавляват.

Те могат да имат идеален секс със Стрелец – неговата сексуалност и темперамент ще помогнат на Девите да се разкрепостят.

7. Везни

loading...