Сексуалността у мъжа зависи от приликата му с маймуна

Един прост начин да се провери доколко сексуално активен е един мъж подсказват германски психолози. Достатъчно е да се даде на мъжа бонбон и да се наблюдава поведението...

221 0

1408415186_men1-300x225Един прост начин да се провери доколко сексуално активен е един мъж подсказват германски психолози. Достатъчно е да се даде на мъжа бонбон и да се наблюдава поведението му.

Любителите на бързия секс обикновено късат опаковката на бонбона и след това я изхвърлят.

Неуверените в себе си ще нагъват опаковката в различни посоки, сякаш тестват нейната еластичност. Мъж, който започне да прави от опаковката всевъзможни фигурки, е много изобретателен в леглото.

Изисканият в ласките мъж обикновено изглажда опаковката, без да оставя по нея никакви бръчки. Ако мъжът в сгъне и я сложи в джоба си, той очевидно е монотонен в леглото.

Американски учени твърдят, че в много отношения сексуалността на мъжа зависи от неговата прилика с маймуната. Примативността – външно подобие на мъжете с примати – определя най-високата сексуална активност на партньора, която най-много се изразява у тези, които са запазили тясна генетична връзка с природата.

loading...